Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Κερδίζουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Χέρτα

Το Betarades.gr προτείνει!

Άκρως ενδιαφέρον είναι το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι του πάμε στοίχημα, με το μενού να περιλαμβάνει σπουδαία ντέρμπι από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο. Εμείς ξεχωρίσαμε τέσσερις επιλογές τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως στο Betarades.gr μπορείτε να δείτε στρατηγικές και κανόνες από όλα τα παιχνίδια καζίνο, όπως είναι το Blackjack.

Κερδίζει η ομάδα του Μουρίνιο

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσειςστοιχήματος από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη και το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ. Οι “¨κόκκινοι διάβολοι” μπορεί να ξεκίνησαν ονειρεμένα τη φετινή σεζόν μετρώντας έξι νίκες και μια ισοπαλία μετά το πέρας των επτά πρώτων αγωνιστικών, ωστόσο στα δυο τελευταία παιχνίδια τους παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, μένοντας στη “λευκή” ισοπαλία κόντρα στη Λίβερπουλ και χάνοντας με 2-1 στην έδρα της Χάντερσφιλντ. Αυτά τα δυο στραβοπατήματα τους έφεραν στο -5 από τη συμπολίτισσα και πρωτοπόρο, Μάντσεστερ Σίτι, κι αν θέλουν να παραμείνουν κοντά στη μάχη του τίτλου, οφείλουν να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες. Η Τότεναμ από την πλευρά της έχει επίσης 20 βαθμούς, προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος και σίγουρα δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για τη Γιουνάιτεντ. Η αρμάδα του Μουρίνιο επιστρέφει σήμερα στο “σπίτι” της μετά από δυο παιχνίδια που έδωσε μακριά από αυτό και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον τρόπο για να επιστρέψει στις νίκες. Έτσι, θα κρατήσουμε τον άσσο.

Βάζει φρένο στην κατρακύλα της η Χέρτα

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα και το παιχνίδι ανάμεσα σε Χέρτα Βερολίνου και Αμβούργο. Η Χέρτα βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς αγνοεί τη χαρά της νίκης στα επτά τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα προέρχεται από δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Έχει υποχωρήσει στην 11η θέση με 10 βαθμούς όντας μόλις στο +3 από τα μπαράζ παραμονής και οφείλει να συνέλθει άμεσα αν δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες. Το Αμβούργο από την άλλη είναι ακόμη χειρότερο μετρώντας μια ισοπαλία και έξι ήττες στα επτά τελευταία σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα, έχει βρει δίχτυα μόλις σε ένα από αυτά τα παιχνίδια κι όπως και τα προηγούμενα χρόνια αναμένεται να δώσει σκληρή μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία. Θεωρούμε πως η Χέρτα έχει ανώτερο και ποιοτικότερο σύνολο, αγωνίζεται στην έδρα της και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα φτάσει στη νίκη. Άσσος.

Δεν χάνει η Ανζέ

Μεταφερόμαστε στη γαλλική Ligue 1 για την αναμέτρηση Στρασβούργο – Ανζέ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννιά πόντους, μετρούν μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια τους σε επίπεδο πρωταθλήματος και η κακή τους πορεία οφείλεται κυρίως στην εύθραυστη αμυντική τους λειτουργία. Η Ανζέ έχει ρεκόρ 1-2-1 στα τέσσερα τελευταία, έχει σημειώσει επτά τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων κι αν παρουσιαστεί το ίδιο παραγωγική, πιθανόν να “αποδράσει” με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως παραμένει αήττητη μακριά από την έδρα της τη φετινή σεζόν, μετρώντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Επιλέγουμε το 2DNB.

Με το αμφίσκορο στην Ολλανδία

Ολοκληρώνουμε με Α' Ολλανδίας και το παιχνίδι Βίλεμ – Άγιαξ. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, ο Άγιαξ είναι κλάσεις ανώτερος και βάση κάθε λογικής θα πάρει ακόμη μια νίκη. Η Βίλεμ από την πλευρά της όμως προέρχεται από τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και δείχνει να έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να βρει τουλάχιστον ένα γκολ κόντρα στον “Αίαντα”. Επιλογή μας θα αποτελέσει το G/G.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ