Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Με τα γκολ στην Αγγλία

Το Betarades.gr προτείνει!

Με την προσοχή στραμμένη σε Αγγλία και Ουρουγουάη συνεχίζεται σήμερα η δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Στο Μεγάλο Νησί, η προσοχή μας θα επικεντρωθεί στους αγώνες για το Λιγκ Τρόφι, ενώ στην Ουρουγουάη υπάρχει εμβόλιμη δράση. Επιλογές προκύπτουν και απ’ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του μπάσκετ. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Over στην Αγγλία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση Καρλάιλ – Φλίτγουντ, όπου επιλέγουμε Over 2.5. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Λιγκ Τρόφι, όπου υπάρχει ενδιαφέρον από αμφότερες τις πλευρές. Η Φλίτγουντ προκρίνεται με νίκη, ενώ η Καρλάιλ ακόμη κι αν κερδίσει, θα πρέπει να περιμένει να μην κερδίσει η Λέστερ την Μόρκαμ. Οι γηπεδούχοι συμμετέχουν στη Β’ Κατηγορία (League Two), όπου έπειτα από 16 αγωνιστικές βρίσκονται στην 16η θέση με 20 πόντους, έρχονται απ’ το εντός έδρας 3-2 επί της Όλνταμ για το Κύπελλο. Στον αντίποδα, η Φλίτγουντ Τάουν είναι ομάδα της League One, όπου έπειτα από 16 αγωνιστικές βρίσκεται στην 8η θέση με 25 πόντους. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις (2-3-0), μόλις μια ήττα για τους φιλοξενούμενους στα τελευταία οκτώ ματς (4-3-1). Θεωρούμε ότι το ματς θα ανοίξει, επιλέγουμε Over 2.5.

Νίκη για Μοντεβιδέο Γουόντερερς

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μοντεβιδέο Γουόντερερς – Σέρο, όπου επιλέγουμε άσσο. Είναι παιχνίδι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κλαουσούρα, με τους γηπεδούχους να αποτελούν φαβορί. Έρχονται απ’ το εκτός έδρας 1-1 με την Μπόστον Ρίβερ, πορεύονται αήττητοι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-3-0), υποδέχονται μια ομάδα που έρχεται από δύο σερί ήττες και έχασε τα τελευταία 3/4 ματς ανεξαρτήτως έδρας. Ανάξια εμπιστοσύνης εκτός έδρας η Σέρο, έρχεται από τρεις σερί ήττες, ποντάρουμε στον άσσο.

Σκοράρει πολύ η Κουμπάν

Πάμε στο μπάσκετ και την αναμέτρηση Παρτιζάν – Λοκομοτίβ Κουμπάν για το Eurocup, όπου επιλέγουμε Κουμπάν Over 90.5. Η Παρτιζάν είναι μια άκρως επιθετική ομάδα, παίζει σε υψηλό ρυθμό και συνηθώς τα παιχνίδια της έχουν υψηλά σκορ. Ηττήθηκε 111-85 από Άλμπα, ηττήθηκε 81-90 από Ρίτας, νίκησε 94-98 την Μπιλμπάο, ηττήθηκε 92-83 από Λιμόζ, ηττήθηκε 84-100 από Ερυθρό Αστέρα, νίκησε 117-104 την Ιγκοκέα και νίκησε 74-90 την Τσιμπόνα. Απ’ την άλλη, η Κουμπάν είναι μια ποιοτική ομάδα, που στηρίζει αρκετά στην άμυνα, αλλά παίρνει πολλά πράγματα και απ’ την επίθεση, είναι σε φοβερή φόρμα έχοντας σκοράρει πάνω από 90 πόντους στα τρία τελευταία παιχνίδια της, επιλέγουμε Over 90.5 πόντους Κουμπάν.

Over στο Μονακό

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μονακό – Όλντεμπουργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου επιλέγουμε Over 160.5. Η Όλντενμπουργκ είναι μια ιδιαίτερα επιθετική ομάδα, δε φημίζεται για τις αμυντικές επιδόσεις της, τα παιχνίδια με Φρανκφούρτη (93-82), Μούρθια (100-80) και Σ. Όλιβερ (84-86) το αποδεικνύουν. Η Μονακό παίζει καλύτερη άμυνα αλλά όταν αντιμετωπίζει επιθετική ομάδα ακολουθεί και η ίδια το ίδιο παιχνίδι, καθότι διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα. Δεν πρόκειται να περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό η Όλντενμπουργκ, μόνο το Over 160.5 αξίζει.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ