Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Δεν χάνει η Αμπερντίν

Το Betarades.gr προτείνει!

Κυριακή θυμίζει η σημερινή ημέρα σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική σε Πρέμιερ Λιγκ και Α’ Γαλλίας, ενώ οδεύει προς την ολοκλήρωση της η φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

Παίρνει αποτέλεσμα η Αμπερντίν

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ρέιντζερς – Αμπερντίν, όπου επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Σκωτίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται αρκετά ψηλά στην κατάταξη και ουσιαστικά παλεύουν για τη δεύτερη θέση. Η Ρέιντζερς έρχεται από δύο σερί αναπάντεχες ήττες από Χάμιλτον (0-2 εντός) και Νταντί (2-1), σε αμφότερες είχε πολλές ευκαιρίες, με βάση τις εμφανίσεις της θα έπρεπε να έχει κερδίσει. Στον αντίποδα, η Αμπερντίν έρχεται απ’ το εκτός έδρας 1-3 επί της Κιλμάρνοκ, ένα δίκαιο αποτέλεσμα, που επιβεβαίωσε ότι είναι εξαιρετική εκτός έδρας. Πορεύονται αήττητοι μέχρι στιγμής εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, με ρεκόρ 5-2-0 και επιμέρους σκορ 13-7, θεωρούμε ότι θα πάρουν αποτέλεσμα σήμερα, επιλέγουμε Χ2.

Over 2.5 στο Λίβερπουλ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Έβερτον – Γουέστ Χαμ, όπου επιλέγουμε Over 2.5. Ιδιαίτερα κρίσιμη αναμέτρηση για αμφότερες τις ομάδες, που βρίσκονται πολύ χαμηλά στην κατάταξη και έχουν ανάγκη τους πόντους. Η Έβερτον έρχεται από δύο σερί «βαριές» ήττες σε Γιουρόπα Λιγκ και Πρέμιερ Λιγκ από Αταλάντα (1-5) και Σαουθάμπτον (4-1 εκτός), έχει τεράστια αμυντικά προβλήματα, αυτά την έχουν οδηγήσει στην 17η θέση με μόλις 12 πόντους έπειτα από 13 αγωνιστικές. Υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ, που επίσης δεν είναι σε καλή κατάσταση, αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-3-3), βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού με 10 πόντους. Αμφότερες οι ομάδες έχουν σοβαρά προβλήματα στην άμυνα, όμως σήμερα «καίγονται», θεωρούμε ότι θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν, ποντάρουμε στο Over 2.5.

Προβάδισμα η Ρεν

Πάμε στη Γαλλία και την αναμέτρηση Ανζέ – Ρεν, όπου επιλέγουμε Χ2. Εμβόλιμη αγωνιστική περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην Α’ Γαλλίας, όπου σήμερα θα διεξαχθούν 7 αγώνες στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Στον έναν εξ αυτών, η Ανζέ υποδέχεται τη Ρεν και θέλει να αφήσει πίσω της τις κακές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ το εκτός έδρας 3-0 απ’ την Τρουά, σ’ ένα ματς όπου έκαναν μια πραγματικά κακή εμφάνιση, μια απ’ τις πολλές τελευταία. Πορεύονται χωρίς νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-2-3), σήμερα φιλοξενούν τη Ρεν, που το Σάββατο επέστρεψε στις επιτυχίες με το δίκαιο 2-1 επί της Ναντ, έρχεται από 4/5 νίκες, εκτός έδρας συνήθως σκοράρει. Θα πάμε με το Χ2.

Νο Goal στις Βρυξέλλες

Κλείνουμε με το Βέλγιο και την αναμέτρηση Άντερλεχτ – Σταντάρ Λιέγης, όπου επιλέγουμε Νo Goal. Είναι παιχνίδι νοκ-άουτ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Βελγίου, ανάμεσα σε δύο ομάδες με έντονη αντιπαλότητα και μίσος. Η Άντερλεχτ έκανε το χρέος της με το εντός έδρας 4-0 επί της Κορτράικ την Κυριακή, την ίδια ώρα που η Σταντάρ επικρατούσε εκτός έδρας 0-2 της Γκενκ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση με 31 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι οκτώ πόντους πιο χαμηλά στην κατάταξη. Τέτοιου είδους ντέρμπι είναι πάντα «κλειστά», κάτι που φάνηκε και στο μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα (1-0 νίκη για Άντερλεχτ), θεωρούμε ότι θα γίνουν λίγες φάσεις. Ποντάρουμε στο NG.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ