Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Στήριγμα η Ντούισμπουργκ

Το Betarades.gr προτείνει!

Πλούσιο το πρόγραμμα σήμερα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου υπάρχει δράση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις σε Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία και Πορτογαλία, προτάσεις προκύπτουν και απ’ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Μπόχουμ – Ντούισμπουργκ, όπου επιλέγουμε Χ2. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β’ Γερμανίας, η οποία πηγαίνει ξανά στη σέντρα μετά τη χειμερινή διακοπή. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους στο 2017 με εκτός έδρας ήττα 1-2 απ’ τη Σεντ Πάουλι, δίνοντας έτσι τέλος στο αήττητο σερί των έξι αγωνιστικών (2-4-0). Υποχώρησαν στην 7η θέση με 26 πόντους, στο -7 απ’ τις θέσεις των πλέι οφ και στο +7 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον αντίποδα, η Ντούισμπουργκ έκλεισε το 2017 με εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Ντιναμό Δρέσδης, υπέστη μόλις μια ήττα στις τελευταίες 9 αγωνιστικές (5-2-1), είναι στο 2-1-1 στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Γκέιτσχεντ – Γουόκινγκ, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.86. Είναι παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Κόνφερενς, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στους 35 πόντους και να «συγκατοικούν» στην 15η θέση. Ωστόσο, το μομέντουμ είναι σαφώς διαφορετικό για κάθε μία, αφού η Γκέιτσχεντ έρχεται από δύο σερί εκτός έδρας νίκες σε Λιγκ Τρόφι και πρωτάθλημα κόντρα σε Μπόρχαμ (1-2) και Τσέστερ (1-3) αντίστοιχα, σήμερα υποδέχεται μια ομάδα που έρχεται από τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και δέχεται τα γκολ με το… τσουβάλι. Θεωρούμε ότι το ματς μπορεί να πάει ψηλά, το πιθανότερο προς το μέρος της Γκέιτσχεντ. Αξίζει να ασχοληθούμε με το Over 2.5.

Παραμένουμε στην Αγγλία και την αναμέτρηση Σριούσμπερι – Όλνταμ, όπου επιλέγουμε άσσο. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Λιγκ Τρόφι, η οποία είναι νοκ-άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Αμφότερες οι ομάδες είναι στη League One, ωστόσο με παντελώς διαφορετική δυναμική και φιλοδοξία. Η Σριούσμπερι καταλαμβάνει την 3η θέση και είναι υποψήφια για την άνοδο, την ίδια στιγμή που η Όλνταμ είναι 22η, εντός της ζώνης του υποβιβασμού, δίνει μάχη για την παραμονή. Από τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια έρχεται η Σριούσμπερι, θεωρούμε ότι σήμερα έχει το προβάδισμα για τη νίκη, ποντάρουμε στον άσσο.

Κλείνουμε με το Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ και την αναμέτρηση Νεπτούνας – Ορλαντίνα, όπου επιλέγουμε Over 84.5 Νεπτούνας. Πολύ μεγάλη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η οποία αποτυπώνεται και βαθμολογικά. Η Νεπτούνας είναι στην τρίτη θέση του ομίλου με ρεκόρ 6-5, ενώ η Ορλαντίνα είναι τελευταία με ρεκόρ 2-9, δεν έχει καμία ελπίδα για συνέχεια στη διοργάνωση. Η Νεπτούνας χρειάζεται τη νίκη, θα μπει δυνατά και δε θα σταματήσει την προσπάθειά της, όπως έκανε και στον πρώτο γύρο με νίκη 60-90 στην Ιταλία. Αναμένεται μεγάλο σκορ για την γηπεδούχο, η οποία μπορεί να ξεπεράσει τους 84.5 πόντους.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 3 δράστες για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών
Ένας εξ αυτών έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές με την τέλεση παρόμοιων αδικημάτων και βρίσκεται έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 3 δράστες για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών