Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Με ΦΚ Αϊντχόφεν και Μπόλτον

Το Betarades.gr προτείνει!

Σε ρυθμούς Σαββατοκύριακου μπαίνουμε από σήμερα, με το πρόγραμμα της Παρασκευής (02/02) να αποτελεί την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για να "ζεσταθούμε" στοιχηματικά πριν από το διήμερο που ακολουθεί. Σε τέσσερις συνολικά προτάσεις έχει καταλήξει το Betarades.gr, θα μας απασχολήσουν παιχνίδια από Ισπανία, Ολλανδία και Αγγλία, ενώ από το "μενού" δε θα μπορούσε να λείπει η Euroleague.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με Β' Ισπανίας και την αναμέτρηση Οσασούνα - Βαγιεκάνο. Η Οσασούνα το "πάλεψε", αλλά δεν κατόρθωσε να γίνει η πρώτη ομάδα που κερδίζει στο "Αλκοράθ" την Ουέσκα, χάνοντας με 1-0. Με το αποτέλεσμα αυτό επανήλθε στις ήττες μετά την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Κουλτουράλ Λεονέσα (2-1), στα έξι τελευταία παιχνίδια της, έχει πανηγυρίσει τέσσερα "τρίποντα" (4-0-2). Από την άλλη πλευρά, η Βαγιεκάνο πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση και επικράτησε 5-1 της Λόρκα εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Επέστρεψε, παράλληλα, στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρία ματς (0-2-1), η ήττα από την Ταραγόνα (2-3) είναι η μοναδική που έχει υποστεί στα τελευταία πιο πρόσφατα παιχνίδια της (5-4-1). Σήμερα κοντράρονται δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την άνοδο στην Πριμέρα. Η Οσασούνα στο γήπεδό της έχει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, η Βαγιεκάνο χάνει δύσκολα, ενώ επιθετικά είναι αμφότερες ιδιαίτερα ικανές. Θα πάμε με το Goal / Goal.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα ΦΚ Αϊντχόφεν - Βαλβάικ για τη Β' Ολλανδίας. Δεν στέφθηκε με επιτυχία το ντεμπούτο του Νασιμέντο στον πάγκο της ΦΚ, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε με 4-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την Γιονγκ Αϊντχόφεν. Γνώρισε, παράλληλα, τη δεύτερη διαδοχική της ήττα, μετά από εκείνη με 4-1 από την Τέλσταρ και τρίτη συνολικά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, παραμένοντας στην 12η θέση, σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τα πλέι οφ για την άνοδο. Η Βαλβάικ, από την άλλη, δεν κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να προβάλει αντίσταση στους Νέους του Άγιαξ και ηττήθηκε με 4-2 στο γήπεδό της. Στα έξι πιο πρόσφατα ματς της έχει πανηγυρίσει μόλις ένα "τρίποντο" (1-1-4), ενώ μακριά από την έδρα της είναι τραγική, καθώς στις δέκα φετινές της "εξόδους" μετρά τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες με τέρματα οκτώ υπέρ και 20 κατά. Στο διά ταύτα, η Αϊντχόφεν μπορεί να μην έπεισε στο ντεμπούτο του νέου προπονητή της, τώρα, όμως, αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της απέναντι σε μία από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας. Μπορεί να φτάσει στη νίκη και θα πάμε με τον "άσσο".

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και το παιχνίδι Μπόλτον - Μπρίστολ Σίτι. Οι Γουόντερερς την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκαν την Ίπσουιτς, με την οποία έμειναν στο 1-1, είχε προηγηθεί η ήττα με 2-0 από την Μπρέντφορντ, μακριά από τη βάση τους εκείνη τη φορά, αποτελέσματα που έβαλαν τέλος σε ένα μικρό σερί δύο νικών χωρίς να δεχθούν γκολ, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Μπροστά στο κοινό τους, βέβαια, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί και στα εννέα πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν εκεί για την Τσάμπιονσιπ ηττήθηκαν μόλις μία φορά. Η Μπρίστολ, από την άλλη, την προηγούμενη εβδομάδα επιβλήθηκε 2-0 εντός έδρας της ΚΠΡ, πανηγυρίζοντας την μετά από επτά ματς (0-1-6), ενώ μακριά από το γήπεδό της μετρά τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα πέντε πιο πρόσφατα. Η Μπόλτον μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, αλλά και το γεγονός ότι η αντίπαλός της δεν είναι σε ιδανική κατάσταση και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Επιλογή θα αποτελέσει το 1Χ.

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Μπάμπεργκ - Παναθηναϊκός. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι Γερμανοί, προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Euroleague, έχουν τεθεί ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης μίας θέσης στα πλέι οφ στην Ευρώπη. Το "τριφύλλι", από την πλευρά του, προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, αλλά σε όλες προβλημάτισε με την απόδοσή του, καθώς κέρδισε στην παράταση Λαύριο και Ζαλγκίρις, ενώ την Δευτέρα εκμεταλλεύτηκε απλά την άσχημη εμφάνιση του Ολυμπιακού για να φτάσει στο υπέρ του 68-61. Η Μπάμπεργκ είναι μία σκληρή ομάδα που ιδιαίτερα εντός έδρας μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο, ο Παναθηναϊκός δεν είναι στα καλύτερά του και περιμένουμε ένα "κλειστό" ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα πάμε, επομένως, με το Μπάμπεργκ +5.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ