Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Δε χάνει η Ος

Το Betarades.gr προτείνει!

Φιλικά παιχνίδια περιλαμβάνει ως επί το πλείστον το σημερινό πρόγραμμα, ωστόσο οι στοιχηματικές επιλογές μας προκύπτουν από αναμετρήσεις με επίσημο χαρακτήρα, όπου οι ομάδες σίγουρα θα εμφανιστούν με μεγαλύτερο κίνητρο και σοβαρότητα. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αγώνες από τα προκριματικά του Euro U21, τη Β' Ολλανδίας, την Euroleague και το Eurocup. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα!

Ξεκινάμε από τη Β' Ολλανδίας και την αναμέτρηση Χέλμοντ Σπορ - Ος. Πρόκειται για μία αναμέτρηση που έχει το χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν με αξιώσεις τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ για την άνοδο και κατά τη διάρκεια της σεζόν έχουν δείξει καλύτερο συνολικά πρόσωπο σε σύγκριση με τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη και είναι αδιάφοροι βαθμολογικά. Ανώτερη η Ος, έχει και ισχυρότερο κίνητρο, θα τη στηρίξουμε ώστε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, τουλάχιστον, και θα πάμε με το Χ2.

Περνάμε στον 8ο όμιλο των προκριματικών για το Euro U21 και την αναμέτρηση Βοσνία U21 – Ουαλία U21. Την 1η θέση διεκδικούν οι Βόσνιοι, μετά από πέντε ματς μετρούν τρεις νίκες και δύο ήττες, είναι 2οι στην κατάταξη, στο -3, αλλά με ματς λιγότερο από τη Ρουμανία. Οι Ουαλοί σε πέντε αγώνες έχουν συγκεντρώσει επτά βαθμούς μέχρι στιγμής (2-1-2), αλλά είναι ένα "σκαλί" κάτω από τη σημερινή τους αντίπαλο, όπως αποδείχθηκε και το Νοέμβριο, όταν υποδέχθηκαν τη Βοσνία και ηττήθηκαν με 0-4. Οι Βαλκάνιοι μπορούν να "ντουμπλάρουν" τις νίκες απέναντι στην Ουαλία και θα πάμε με τον "άσσο".

Δυάδα από Euroleague και Eurocup

Συνεχίζουμε με Euroleague και την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, από τη στιγμή που οι "μπλαουγκράνα" έχουν αποκλειστεί από τα πλέι οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη οκτάδα και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν εκεί μέχρι τέλους. Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί φέτος ήδη τέσσερις φορές, σε όλα τα παιχνίδια τους εμφανίστηκαν μεγάλα σκορ και σημειώθηκαν περισσότεροι από 167 πόντοι. Στη σημερινή αναμέτρηση, οι συνθήκες ευνοούν εκ νέου ένα θεαματικό ματς, καθώς η Μπασκόνια είναι... αφηνιασμένη επιθετικά, σημειώνοντας 103 πόντους με Μπάμπεργκ, 91 με Γκραν Κανάρια, 84 με την ισχυρή άμυνα της Ζαλγκίρις, 81 στην έδρα της Βαλένθια και 98 στην έδρα της Σαραγόσα, ενώ η Μπαρτσελόνα πέτυχε 91 με Μάλαγα, 89 με Μπούργος, 90 με Ολυμπιακό, 94 με Ρεάλ και 88 με Ερυθρό Αστέρα. Θα πάμε, επομένως, με το Over 166.5.

Ολοκληρώνουμε με Eurocup και την αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου - Νταρουσάφακα, για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες και η τουρκική ομάδα προηγείται 1-0, κερδίζοντας το πρώτο ματς στην έδρα της με 76-74. Οι Βαυαροί λίγο έλειψε να "σπάσουν" την έδρα στο πρώτο ματς, δεν τα κατάφεραν και σήμερα αγωνίζονται με την πλάτη στον τοίχο. Είναι καλύτερη ομάδα από την Νταρουσάφακα, θα τα δώσουν όλα σήμερα από το ξεκίνημα του αγώνα και έχουν το προβάδισμα για να πάρουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει "ζωντανούς". Η Μπάγερν, επομένως, αποτελεί το ξεκάθαρο φαβορί και θα τη στηρίξουμε επιλέγοντας τον "άσσο" με -6.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά
Η δημοτική αρχή πρόσφερε στους παρευρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα και κρασί, ενώ επίσης, μοιράστηκαν εκατοντάδες...
Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά