Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Goal/Goal στη Λιβαδειά, παίρνει βαθμούς η Κροτόνε

Το Betarades.gr προτείνει!

Σάββατο (14/04) σήμερα, το πρόγραμμα του πάμε στοίχημα είναι πιο γεμάτο από ποτέ, καθώς είναι εμπλουτισμένο με πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο. Έτσι, έχουμε ξεχωρίσει τρία σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της ημέρας κι ένα από αυτό του μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα καζίνο της χώρας μας.

Αμφίκορο ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Αστέρα

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσειςστοιχήματος από την ελληνική Superleague και την αναμέτρηση Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης. Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 πόντους, είναι βαθμολογικά αδιάφορος μιας και έχει ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή και το βασικότερο όπλο του είναι η έδρα του, εκεί όπου μετράει πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα επτά πιο πρόσφατα ματς. Ο Αστέρας από την πλευρά του είναι στην 5η θέση που πιθανόν να χαρίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, παραμένει αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του και δείχνει να έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Πιστεύουμε πως αμφότερες οι ομάδες είναι σε θέση να βρουν δίχτυα, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το G/G.

“Καίγεται” η Κροτόνε

Μεταφερόμαστε στην ιταλική Serie A για το παιχνίδι ανάμεσα σε Τζένοα και Κροτόνε. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 12η θέση με 35 βαθμούς όντας μακριά τόσο από την πρώτη εξάδα, όσο κι από την επικίνδυνη ζώνη και η βαθμολογική τους αδιαφορία φαίνεται ξεκάθαρα στα τελευταία παιχνίδια τους καθώς έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα έξι πιο πρόσφατα. Η Κροτόνε από την πλευρά της βρίσκεται οριακά εντός της επικίνδυνης ζώνης υστερώντας σε ισοβαθμία με τη Σπαλ, μετράει δυο νίκες και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στην Τζένοα πιστεύουμε πως είναι σε θέση να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Κρατάμε το Χ2.

Γκολ στη Γαλλία

Συνεχίζουμε με γαλλική Ligue 1 και την αναμέτρηση Ναντ – Ντιζόν. Αμφότερες βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα όντας αδιάφορες, σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και στη σημερινή μεταξύ τους κόντρα δεν περιμένουμε αλλαγή προσώπου και “ταχύτητας”. Το σενάριο του να σημειωθούν τρία ή περισσότερα γκολ φαντάζει πολύ πιθανό, επομένως επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5.

Σκοράρει πολύ Εσκισεχίρ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την τούρκικη λίγκα και την αναμέτρηση Τραμπζονσπόρ – Εσκισεχίρ. Στην έδρα της, η Τραμπζονσπόρ αυξάνει κατά πολύ τις επιθετικές επιδόσεις της, 94.8 πόντοι εντός έδρας έναντι των 81.1 πόντων εκτός έδρας, κι έτσι παίζει χειρότερη άμυνα εντός δεχόμενη 93 πόντους εντός έναντι των 90 πόντων που δέχεται εκτός. Η Εσκισεχίρ σκοράρει ελαφρώς καλύτερα όταν παίζει εκτός έδρας, 80.4 πόντοι έναντι των 78.2 πόντων που σκοράρει εκτός, και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί η προαναφερθείσα αμυντική συμπεριφορά της Τραμπζονσπόρ. Επομένως η κορυφαία επιλογή είναι το Over 85.5 πόντοι της Εσκισεχίρ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Στις συνέργειες που θα βοηθήσουν στο να αναπτυχθεί περαιτέρω το κομμάτι του τουρισμού αναφέρθηκαν φορείς της πόλης, αλλά και του επιχειρείν σε...
Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου
«Η Όλγα Κολιάτσου υπήρξε δημοσιογράφος που διακρίθηκε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και τα αισθήματα αλληλεγγύης έναντι των συναδέλφων της»
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου
Παπανδρέου: Η ΝΔ υπονομεύει τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας
Ένα έγκλημα που συνεχίζεται εις βάρος της δικαιοσύνης, της διαφάνειας, της δημοκρατίας και τελικά, των συμφερόντων και της ομοψυχίας του ελληνικού...
Παπανδρέου: Η ΝΔ υπονομεύει τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας
Ημερίδα με τίτλο «Βία στην οικογένεια και ψυχική υγεία» από τον δήμο Θεσσαλονίκης
Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, στις 10.00 π.μ. στην Αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης 
Ημερίδα με τίτλο «Βία στην οικογένεια και ψυχική υγεία» από τον δήμο Θεσσαλονίκης