Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Πιάνει κορυφή η Γαλατά

Το Betarades.gr προτείνει!

Ακόμη μια ημέρα με πλούσιο στοιχηματικό ενδιαφέρον η σημερινή, καθώς το κουπόνι είναι εμπλουτισμένο με πολλά σπουδαία ντέρμπι ανά την Ευρώπη, με κάποια από αυτά να κρίνουν ακόμη και τον τίτλο. Έτσι, έχουμε ξεχωρίσει τρία σημεία από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας κι ένα από αυτό του μπάσκετ, τα οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα σχετικά με τα casino bonus της ελληνικής αγοράς.

Προσπερνάει η Γαλατασαράι

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσειςστοιχήματος από την τούρκικη Superlig και το παιχνίδι ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Μπασακσεχίρ. ένα παιχνίδι που δεν αποκλείεται να κρίνει και το φετινό τίτλο. Η Γαλατά βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 57 πόντους όντας στο -2 από τη σημερινή της αντίπαλο και την Μπεσίκτας, έχει ρεκόρ 4-1-1 στα έξι τελευταία παιχνίδια της, ωστόσο στο πιο πρόσφατο από αυτά έδειξε να “αυτοκτονεί”, χάνοντας με 1-0 στην έδρα της Γκεντσλέρ. Η Μπασακσεχίρ από την πλευρά της εκμεταλλεύτηκε τέλεια το στραβοπάτημα της Γαλατά επικρατώντας με 1-0 της Μαλάτια, προσπέρασε και πλέον βρίσκεται στο +2 από την έτερη βασική διεκδικήτρια του τίτλου, ισοβαθμώντας με την Μπεσίκτας που έχει αγώνα περισσότερο. Στο σημερινό ματς θα παίξει για δυο αποτελέσματα καθώς και η ισοπαλία θα τη διατηρήσει μόνη πρώτη, ωστόσο πιστεύουμε πως θα “λυγίσει”, καθώς εκτός έδρας παρουσιάζει σημάδια αδυναμίας, έχοντας ρεκόρ 3-1-2 στις έξι τελευταίες εξόδους της. Άσσος.

Γκολ και θέαμα στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ

Συνεχίζουμε με γερμανική Μπουντεσλίγκα και το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, ανάμεσα σε Σάλκε και Ντόρτμουντ. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα με τη Σάλκε να προπορεύεται με ένα βαθμό διαφορά, και στη σημερινή αναμέτρηση θα ψάξουν αποκλειστικά και μόνο τη νίκη, αρχικώς για να “κλειδώσουν” μια θέση στην πρώτη τετράδα και τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ και αφετέρου για λόγους γοήτρου. Αμφότερες έχουν δεδομένη ποιότητα μεσοεπιθετικά, είναι ικανές να μας χαρίσουν ένα χορταστικό παιχνίδι και το σενάριο του να σημειωθούν τρία ή περισσότερα τέρματα φαντάζει πολύ πιθανό. Το Over 2,5 θα αποτελέσει τη δεύτερη επιλογή μας για σήμερα.

Συνεχίζει νικηφόρα η Σάρπσμποργκ

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Α' Νορβηγίας και την αναμέτρηση Σάρπσμποργκ – Μπραν. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει δυναμικά τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών μετρούν δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, όντας στη 2η θέση και στο -1 από την κορυφή. Η Μπραν δεν αποτελεί εύκολη λεία σε καμία περίπτωση, ωστόσο μακριά από την έδρα της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της, συναντώντας δυσκολίες στις περισσότερες εξόδους της. Η Σάρπσμποργκ δείχνει να έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να συνεχίσει νικηφόρα, έτσι θα πάμε με τον άσσο.

Το κρατάνε χαμηλά Βενέτσια και Μπρέσια

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ιταλική λίγκα και το παιχνίδι Βενέτσια – Μπρέσια. Η κρισιμότητα του αγώνα θα «υποχρεώσει» τις δύο ομάδες να παίξουν δυνατή άμυνα. Η Μπρέσια διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα της ιταλικής λίγκας δεχόμενη 74.2 πόντους ανά αγώνα και η Βενέτσια ενισχύει την δική της αμυντική λειτουργία όταν παίζει εντός έδρας αφού στην Βενετία δέχεται 77 πόντους ανά αγώνα έναντι των 80 που δέχεται όταν παίζει μακριά από την έδρα της. Αναμένονται μεγάλα χρονικά διαστήματα που οι ομάδες θα σκοράρουν με μεγάλη δυσκολία, η καλύτερη επιλογή από τον αγώνα είναι το Under 158.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ