Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Νίκη με Over για Λίβερπουλ

Το Betarades.gr προτείνει!

Στους πρώτους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ επικεντρώνεται η προσοχή της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, με τη σέντρα να γίνεται σήμερα με το Λίβερπουλ – Ρόμα. Δράση υπάρχει και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, όπως επίσης και στη Β’ Γαλλίας, ενώ συνεχίζονται τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα με την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Ρόμα. Πρόκειται για ζευγάρι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δύσκολα περιμέναμε ότι θα δούμε στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λίβερπουλ έκανε δύο μαγικές εμφανίσεις κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, πήρε ισάριθμες νίκες με επιμέρους σκορ 5-1, υποδέχεται τη Ρόμα, που έκανε μια απ’ τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία της διοργάνωσης. Έγινε μόλις η τρίτη ομάδα στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που ανατρέπει ήττα με τρία γκολ διαφοράς, το 3-0 επί της Μπαρτσελόνα ίσως αποτέλεσε τη σπουδαιότερη στιγμή στην ευρωπαϊκή ιστορία της Ρόμα. Σήμερα φαβορί είναι η Λίβερπουλ, η οποία εντός έδρας φτάνει σε μεγάλα σκορ, έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες με επιμέρους σκορ 11-0! Στον αντίποδα, η Ρόμα είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις (3-1-0), είναι ικανή να σκοράρει και να βοηθήσει για να δούμε ένα μεγάλο σκορ. Θα πάμε με τον άσσο σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ.

Αγγλική δυάδα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Γκέιτσχεντ – Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ. Πρόκειται για εξ αναβολής αγώνα στο πλαίσιο της 39ης αγωνιστικής της Κόνφερενς Αγγλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικές φιλοδοξίες. Η Γκέιτσχεντ βρίσκεται στην 14η θέση με 54 πόντους και είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αφού βρίσκεται στο +6 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, με μόλις μια αγωνιστική να απομένει για το φινάλε. Στον αντίποδα, η Έμπσφλιτ έρχεται από τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, μετράει 70 πόντους και θέλει 2/2 νίκες για να βρεθεί σίγουρα στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου. Μονόπλευρο το κίνητρο, ποντάρουμε στο διπλό.

Πάμε στην Α’ Αγγλίας και την αναμέτρηση Σριούσμπερι – Πιτέρμπορο. Είναι εξ αναβολής αναμέτρηση για την 36η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ανάμεσα σε δύο ομάδες που χρειάζονται επειγόντως τους βαθμούς. Η μεν Σριούσμπερι έρχεται απ’ το εντός έδρας 1-1 με την Μπέρι και θέλει νίκη για να κλειδώσει οριστικά την τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας, αλλά και για να συνεχίσει να διεκδικεί τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στην απευθείας άνοδο (-6). Απ’ την άλλη, η Πιτέρμπορο είναι 9η στη βαθμολογία με 61 πόντους και χρειάζεται 3/3 νίκες στα τελευταία ματς που απομένουν για να έχει ελπίδες συμμετοχής στα πλέι οφ. Αμφότερες θα ρισκάρουν για να σκοράρουν, επιλέγουμε το Goal / Goal.

Κλείνουμε με την Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός. Στο 1-1 είναι η σειρά, μετά το 79-68 του Ολυμπιακού την περασμένη Παρασκευή στο ΣΕΦ, με το οποίο ισοφάρισε το 78-87 της Ζαλγκίρις την Τετάρτη. Η σειρά μεταφέρεται στο Κάουνας, οι ομάδες έχουν εντελώς αμυντικό προσανατολισμό σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια. Θα δούμε πάλι πολύ μπασκετικό «ξύλο», χρονικά διαστήματα που τα καλάθια θα μπαίνουν με δυσκολία, επομένως η σοφή επιλογή είναι το Under 151.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος χρόνου σήμερα για τις επιταγές διασύνδεσης POS - ταμειακών
Σε περίπτωση μη διασύνδεσης του POS με την ταμειακή μηχανή εντός των δεσμευτικών προθεσμιών, οι υπόχρεοι αντιμετωπίζουν πρόστιμο 10.000 ευρώ
Τέλος χρόνου σήμερα για τις επιταγές διασύνδεσης POS - ταμειακών