Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Σερβία με κάλυψη (video)

Το Betarades.gr προτείνει!

Παγκοσμίου Κυπέλλου συνέχεια σήμερα, με τρεις ακόμη αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Παρασκευής (22/06). Η δράση ξεκινά στις 15:00, με την Βραζιλία να αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα, στις 18:00 κοντράρονται Νιγηρία και Ισλανδία, ενώ στις 21:00 γίνεται η πρώτη σέντρα στο βραδινό ματς της Σερβίας με την Ελβετία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Σερβία – Ελβετία. Πειστική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Σέρβοι στο πρώτο παιχνίδι τους στο Μουντιάλ, αντιμετώπισαν τη Νιγηρία την οποία περιόρισαν σε σημαντικό βαθμό και πήραν απόλυτα δίκαια τη νίκη με 1-0 χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κολάροφ. Θετική πρεμιέρα πραγματοποίησαν και οι Ελβετοί, απέναντι στην Βραζιλία. Μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 20’, αλλά έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 50’, άντεξαν μέχρι το φινάλε και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό. Από θετικά αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες, η Σερβία έδειξε πολύ σοβαρό πρόσωπο την 1η αγωνιστική, διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και θα τη στηρίξουμε, επιλέγοντας τον 1 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Νιγηρία – Ισλανδία. Δύσκολο έργο είχε την 1η αγωνιστική η Νιγηρία, τέθηκε αντιμέτωπη με την ανώτερη Κροατία, δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο. Στον αντίποδα, η Ισλανδία έκανε την έκπληξη και κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας από την Αργεντινή (1-1), αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώθηκε στο πρώτο 45λεπτο, ενώ στο β’ μέρος η Αλμπισελέστε έχασε πέναλτι. Οι Ισλανδοί παρουσίασαν ένα εξαιρετικά μαχητικό πρόσωπο στην πρεμιέρα, αν πιάσουν τα ίδια στάνταρ απόδοσης σήμερα μπορούν να φτάσουν στη νίκη και να “αγκαλιάσουν” την πρόκριση στην επόμενη φάση, μετά τη χθεσινή ήττα της Αργεντινής από την Κροατία. Θα πάμε, επομένως, με το 2 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά από τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ, με τον αγώνα Βραζιλία – Κόστα Ρίκα. Οι Βραζιλιάνοι “γκέλαραν” στην πρεμιέρα, έμειναν στο 1-1 με την Ελβετία, παρά το γεγονός ότι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Γνωρίζουν σήμερα ότι οφείλουν να κερδίσουν, διαφορετικά θα μπουν σε περιπέτειες ακόμη και όσον αφορά την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Αντιμετωπίζουν την Κόστα Ρίκα, η οποία έρχεται από την ήττα με 0-1 από τη Σερβία, αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς σήμερα. Η Σελεσάο διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά, οι Κοσταρικανοί αν δεχθούν ένα γκολ θα πρέπει να “ανοιχθούν”, περιμένουμε καλό ρυθμό στο ματς και θα πάμε με το Over 2.5 γκολ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος χρόνου σήμερα για τις επιταγές διασύνδεσης POS - ταμειακών
Σε περίπτωση μη διασύνδεσης του POS με την ταμειακή μηχανή εντός των δεσμευτικών προθεσμιών, οι υπόχρεοι αντιμετωπίζουν πρόστιμο 10.000 ευρώ
Τέλος χρόνου σήμερα για τις επιταγές διασύνδεσης POS - ταμειακών