Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Δεν χάνει η Παλεστίνο

Το Betarades.gr προτείνει!

Μετά από ένα τριήμερο στο οποίο πρωταγωνίστησαν τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, σήμερα, Παρασκευή (20/07), επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Τρία παιχνίδια συνολικά θα μας απασχολήσουν και πιο συγκεκριμένα, από τη Δανία, τη Χιλή και τη Βραζιλία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε τις προτάσεις για στοίχημα από τη Χιλή και την αναμέτρηση Ουνιόν Κονσεπσιόν – Παλεστίνο. Επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα μετά από δύο περίπου μήνες διακοπής, η Κονσεπσιόν μετά από τις 15 πρώτες αγωνιστικές φιγουράρει στη 2η θέση, ωστόσο προβλημάτισε ιδιαίτερα στα παιχνίδια Κυπέλλου που έδωσε κατά τη διάρκεια του break στη λίγκα και αποκλείστηκε από την Πουέρτο Μοντ, ομάδα β' κατηγορίας, με δύο ήττες μάλιστα (1-0 εκτός, 1-2 εντός), σε παιχνίδια που διεξήχθησαν στα μέσα Ιουνίου.

Στον αντίποδα, η Παλεστίνο έχει καταφέρει να προχωρήσει σημαντικά στη διοργάνωση του Κυπέλλου, βρίσκεται στα ημιτελικά, στα οποία πήρε την πρόκριση την προηγούμενη εβδομάδα, επικρατώντας 1-0 της Κομπρεσάλ (1-1 το πρώτο ματς). Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα και έχουν αγωνιστικό ρυθμό, κάτι το οποίο δεν ισχύει για την γηπεδούχο ομάδα, μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα και θα τους στηρίξουμε επιλέγοντας το Χ2.

Συνεχίζουμε με Δανία και την αναμέτρηση Άαλμποργκ – Μίντιλαντ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Οι σημερινοί γηπεδούχοι, στην πρεμιέρα αντιμετώπισαν εκτός έδρας τη Σοντερίσκε, δυσκολεύτηκαν αρκετά, αλλά κατόρθωσαν, τελικά, να φτάσουν στη νίκη με 0-1. Στον αντίποδα, η Μίντιλαντ “γκέλαρε”, μένοντας στο 0-0 με την Άαρχους. Αμφότερες δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμες, κάτι λογικό καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται στο ξεκίνημά του, δείχνουν να δίνουν αρκετά μεγάλη έμφαση στα αμυντικά τους καθήκοντα, προς το παρόν και σήμερα αναμένουμε ένα αρκετά “κλειστό” ματς, με τις δύο αντιπάλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Θα πάμε, επομένως, με το No Goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Ολοκληρώνουμε με Β' Βραζιλίας και τον αγώνα Κρισιούμα -Λοντρίνα. Αμφότερες βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη, θέλουν σήμερα τη νίκη προκειμένου να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση, ωστόσο και οι δύο δυσκολεύονται αρκετά να κερδίσουν, είναι χαρακτηριστικό ότι στα έξι τελευταία παιχνίδια τους έχουν πανηγυρίσει από μία νίκη. Ωστόσο, τόσο η Κρισιούμα, όσο και η Λοντρίνα είναι ομάδες που βρίσκουν συνήθως γκολ, ενώ την ίδια στιγμή αδυνατούν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Τα παραπάνω δεδομένα, μας οδηγούν στην επιλογή του Goal / Goal, καθώς θεωρούμε ότι και οι δύο θα κατορθώσουν να σκοράρουν από μία φορά, τουλάχιστον.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι
Η εταιρεία που είναι θυγατρική αμερικανικού κολοσσού κλείνει δύο εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την αιτία του...
Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι