Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Στήριγμα η Τρόμσο

Το Betarades.gr προτείνει!

Αυξημένο το στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα, Κυριακή (05/08) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις από τη Νορβηγία, την Ελβετία, τη Βραζιλία και τη Χιλή! Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά του Betarades.gr από το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα.

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από τη Νορβηγία και την αναμέτρηση Τρόμσο – Χάουγκεσουντ. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για την Ελιτεσεριέν, ανάμεσα σε δύο ομάδες τις οποίες χωρίζουν ελάχιστα, για την ακρίβεια μόλις δύο βαθμοί. Η Τρόμσο έχει εξαιρετική εντός έδρας παρουσία, εκεί είναι άκρως αποτελεσματική και έχει κερδίσει τα 6/8 πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της. Η Χάουγκεσουντ, από την πλευρά της, είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, επιθετικά είναι ικανή, ωστόσο το “Αλφχάιμ” δεν είναι εύκολο γήπεδο για καμία ομάδα. Ο “άσσος” έχει το προβάδισμα και θα τον επιλέξουμε.

Συνεχίζουμε με Ελβετία και την αναμέτρηση Σιόν – Ξαμάξ. Αν και η Ξαμάξ επανήλθε φέτος στη “μεγάλη” κατηγορία μετά από απουσία αρκετών ετών, παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική μέχρι στιγμής. Πιο συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε 2-0 εκτός έδρας τη Λουκέρνη, ενώ στη συνέχεια υποδέχθηκε την Βασιλεία, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Από την άλλη πλευρά, η Σιόν είναι μία ομάδα που δεν εκμεταλλεύεται την έδρα της, στο μοναδικό ματς που έδωσε εκεί φέτος ηττήθηκε 1-2 από την Λουγκάνο, σε συνέχεια από πέρσι έχει κερδίσει μόλις δύο από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.80.

Περνάμε στη Βραζιλία και την αναμέτρηση Σπορτ Ρεσίφε – Σαπεκοένσε. Οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, η Ρεσίφε αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ η Σαπεκοένσε έχει κερδίσει μόλις μία φορά στις οκτώ πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Το σημερινό ματς είναι κρίσιμο για αμφότερες στην προσπάθεια που κάνουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις και οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, καθώς μετρούν τέσσερις διαδοχικές εντός έδρας νίκες κόντρα στη Σαπεκοένσε. “Άσσος”, επομένως, η επιλογή μας, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.95.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με Χιλή και την αναμέτρηση Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε – Αουντάξ Ιταλιάνο. Κάκιστη παρουσιάζεται τελευταία η Ουνιβερσιδάδ, μετρώντας μία ισοπαλία, με την Ουτσιπάτο 2-2 εντός, και μία ήττα, από την Αντπφαγάστα με 4-0 εκτός έδρας. Από την άλλη πλευρά, εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η εικόνα της Αουντάξ, η οποία έρχεται από εμφατικές νίκες κόντρα σε Κονσεπσιόν (4-1 εντός) και Ουνιόν Εσπανιόλα (2-4 εκτός), το αήττητο σερί της σε όλες τις διοργανώσεις έχει φτάσει στα δέκα ματς (8-2-0)! Θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει και σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα, θα τη στηρίξουμε, επιλέγοντας το Χ2.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eurojackpot
Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα

Ήρθε και στην χώρα μας για να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα! Το Eurojackpot με τα τεράστια έπαθλα ξεκίνησε και στην Ελλάδα,...

Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα