Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Τριάδα από το Γιουρόπα Λιγκ

Το Betarades.gr προτείνει!

Πρωταγωνιστούν τα παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ σήμερα (16/08) και έχουμε ξεχωρίσει στοιχηματικά τρία από αυτά. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν οι αγώνες Λουκέρνη – Ολυμπιακός, ΑΠΟΕΛ – Χάποελ Μπερ Σεβά και Στεάουα – Χάιντουκ. Προχωράμε ευθύς αμέσως στις προβλέψεις πάμε στοίχημα του Betarades.gr από το κουπόνι της Πέμπτης.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Λουκέρνη – Ολυμπιακός. Πολύ καλός ο Ολυμπιακός την περασμένη εβδομάδα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για φέτος μπροστά στο κοινό του. Ο Πέδρο Μάρτινς παρέταξε ενδεκάδα που ήταν διαφορετική κατά 9/11 σε σχέση με όσους τελείωσαν την περσινή σεζόν και οι ποδοσφαιριστές του τον έβγαλαν “ασπροπρόσωπο”, είχαν εξαιρετικό ρυθμό και διάθεση, πίεσαν πάρα πολύ τον αντίπαλό τους και έφτασαν στο εμφατικό 4-0, το οποίο τους έχει στείλει ήδη, ουσιαστικά, στην επόμενη φάση. Η Λουκέρνη έδειξε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τους “ερυθρόλευκους”, δεν έχει έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν, η άμυνα της είναι… παιδική χαρά και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Θεωρούμε ότι το σκορ μπορεί να πάει και σήμερα ψηλά, επιλογή από τον αγώνα θα αποτελέσει το Over 2.5 γκολ.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Χάποελ Μπερ Σεβά. Η ομάδα από την Κύπρο έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει σκορ πρόκρισης στο πρώτο ματς στο Ισραήλ, μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκε γρήγορα με 0-2 χάρη σε πέναλτι του Μοράις στο 13’ και στο τέρμα του Ντελατόρε στο 28’. Ωστόσο, στη συνέχεια πλήρωσε κάποια λάθη του τερματοφύλακά της, Βάτερμαν και ισοφαρίστηκε σε 2-2, δεχόμενη το πρώτο γκολ στο 42’ και το δεύτερο στο 70’. Όσο για το σημερινό ματς, ο προπονητής της, Μπρούνο Μπαλταζάρ, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να παίξει για την ισοπαλία, ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε και μία εβδομάδα πριν ότι είναι ανώτερος από την Χάποελ και στο “καυτό” ΓΣΠ μπορεί να πάρει τη νίκη, όπως έκανε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του στη διοργάνωση. Θα πάμε, επομένως, με τον “άσσο”.

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις με την αναμέτρηση Στεάουα Βουκουρεστίου – Χάιντουκ. Οι Ρουμάνοι παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς στο πρώτο ματς στην Κροατία και το 0-0 που πήραν θεωρείται ένα καλό αποτέλεσμα, με βάση και τη συνολική εικόνα του αγώνα. Είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον γκολκίπερ Μπαλγκραντεάν, ο οποίος τους κράτησε όρθιους όποτε χρειάστηκε, πραγματοποιώντας κρίσιμες επεμβάσεις. Σήμερα, βέβαια, τα δεδομένα διαφοροποιούνται, η Στεάουα στην έδρα της είναι εξαιρετική και βελτιώνεται όταν αγωνίζεται εκεί, από τη στιγμή που δεν ηττήθηκε στην Κροατία, έχει πλέον το προβάδισμα και θα τη στηρίξουμε επιλέγοντας τον “άσσο”.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ