Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Θέλτα με κάλυψη

Το Betarades.gr προτείνει!

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση στο ευρωπαϊκό κουπόνι, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο φινάλε της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ. Ο Άρης ξεκινά την πορεία του απ’ τη Λαμία, ενώ λίγο αργότερα η προσοχή στρέφεται σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Λεβάντε – Θέλτα. Διαφορετικές οι πρεμιέρες για τις δύο ομάδες, καθώς η Λεβάντε πέρασε με το εμφατικό 0-3 απ’ την έδρα της Μπέτις, αποτέλεσμα που ήταν δίκαιο, αλλά μπορεί να θεωρηθεί πλασματικό ως προς το εύρος του. Ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική η ομάδα της Βαλένθια, σκόραρε σχεδόν σε όλες τις καθαρές ευκαιρίες της, την ίδια στιγμή που γλύτωσε σε αρκετές περιστάσεις στις καλές φάσεις της Μπέτις. Σήμερα υποδέχεται τη Θέλτα, που ξεκίνησε με εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Εσπανιόλ, αποτέλεσμα όπου επίσης θεωρήθηκε δίκαιο. Δεν άλλαξε η εικόνα της ομάδας της Γαλικίας σε σχέση με την περσινή περίοδο, είναι ικανότατη επιθετικά, αλλά λιγάκι αφελής στο αμυντικό κομμάτι, σήμερα έχει με το μέρος της και την παράδοση, καθώς προέρχεται από 7 σερί νίκες επί της Λεβάντε ανεξαρτήτως έδρας. Δίνουμε προβάδισμα στην πιο ποιοτική Θέλτα, ποντάρουμε στο 2 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Χάλιφαξ – Γκέιτσχεντ. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά το νέο πρωτάθλημα. Η Χάλιφαξ έρχεται απ’ την εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στην Μπόρεχαμ, ωστόσο είχαν προηγηθεί τρεις νίκες στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές, βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης με 12 πόντους και θέλει να παραμείνει ψηλά. Απ’ την άλλη, η Γκέιτσχεντ έκανε σούπερ έναρξη στο νέο πρωτάθλημα με 3/3 νίκες, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο αποδοτική. Δεν έχει νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-2-1), έρχεται απ’ το εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Λέιτον Όριεντ, σε ματς όπου ισοφαρίστηκε στο 89’ και ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Θεωρούμε ότι η Χάλιφαξ είναι φαβορί εντός έδρας, επιλέγουμε άσσο.

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Σταρτ – Οντ. Στην 20η αγωνιστική έχει φτάσει το πρωτάθλημα Νορβηγίας, πλέον όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα και ενδέχεται να αποδειχτούν καθοριστικής σημασίας. Η Σταρτ έχει πρόβλημα με την παραμονή, είναι σε πιεστική κατάσταση, καθότι βρίσκεται στην 15η θέση με 16 πόντους, στο -2 απ’ τα μπαράζ και στο -3 απ’ τις θέσεις της απευθείας παραμονής. Πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-2-1), είναι αποδοτική εντός έδρας, εκεί όπου κέρδισε τα 3/5 τελευταία ματς, σήμερα ξέρει ότι πρέπει να κερδίσει ξανά. Στον αντίποδα, η Οντ πορεύεται αήττητη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-3-0), βρίσκεται στην 10η θέση, έρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, δεν έχει νίκη στα έξι πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια (0-3-3). Δίνουμε προβάδισμα στη Σταρτ, που έχει τρομερή ανάγκη τη νίκη, επιλέγουμε 1 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Στις συνέργειες που θα βοηθήσουν στο να αναπτυχθεί περαιτέρω το κομμάτι του τουρισμού αναφέρθηκαν φορείς της πόλης, αλλά και του επιχειρείν σε...
Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου
«Η Όλγα Κολιάτσου υπήρξε δημοσιογράφος που διακρίθηκε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και τα αισθήματα αλληλεγγύης έναντι των συναδέλφων της»
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου