Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Άσσοι για Έβερτον και Ξάνθη, αμφίσκορο στη Σαρδηνία (video)

Το Betarades.gr προτείνει!

Κυριακή (16/09) σήμερα, το πρόγραμμα του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει πολλές αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο. Έτσι έχουμε καταλήξει σε τρία “δυνατά” σημεία, τα οποία θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας, όπως είναι η Pokerstars.

Καλύτερη η Έβερτον

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι ανάμεσα σε Έβερτον και Γουέστ Χαμ. Αήττητη συνεχίζει μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών η Έβερτον, καθώς μετράει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, έχοντας αφήσει εξαιρετικά δείγματα μεσοεπιθετικά, δεν θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο όμως και για τις αμυντικές επιδόσεις της, καθώς έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι στιγμής. Η Γουέστ Χαμ από την πλευρά της είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό, είναι τραγική σε όλους τους τομείς μέχρι στιγμής κι όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί να δώσει σκληρή μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν πείθουν με καμία πτυχή του παιχνιδιού τους τα “σφυριά”, πιστεύουμε πως η έδρα και το μομέντουμ θα παίξουν το ρόλο τους και θα πάμε με τον άσσο.

Παίρνει την πρώτη νίκη της η Ξάνθη

Συνεχίζουμε με ελληνική Superleague και την κόντρα της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει άσχημα τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκαν με 0-1 από τον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια πήραν εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία από τον Ατρόμητο. Οι Αγρινιώτες από την πλευρά τους μετρούν μια νίκη και μια ήττα μέχρι στιγμής, δείχνουν επικίνδυνοι μεσοεπιθετικά και ασταθείς στα μετόπισθεν και δεν περιμένουμε αλλαγή “συμπεριφοράς” σήμερα. Η Ξάνθη θα πατήσει “γκάζι” ώστε να πάρει την πρώτη φετινή της νίκη, η έδρα αλλά και η εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια αναμένεται να παίξουν το ρόλο τους, κι εμείς θα επιλέξουμε τον άσσο.

Βρίσκουν δίχτυα Κάλιαρι και Μίλαν

Ολοκληρώνουμε με ιταλική Serie A και το παιχνίδι Κάλιαρι – Μίλαν. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο δείχνει η Κάλιαρι στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς μέχρι στιγμής έχει ρεκόρ 1-1-1, έχοντας μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοσή της. Η Μίλαν από την πλευρά της μετράει μια νίκη και μια ήττα, έχει ρεκόρ τερμάτων 4-4 και μέχρι στιγμής δείχνει πως για να κερδίσει, θα πρέπει να βάζει περισσότερα γκολ απ' όσα δέχεται, καθώς η αμυντική συμπεριφορά της είναι κακή. Περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες, έτσι θα πάμε με το Goal/Goal.

Η ανάλυση των αγώνων ΑΕΛ - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Το Betarades.gr συνεχίζει τη σειρά των εκπομπών του στο κανάλι του στο youtube για τις ελληνικές ομάδες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη. Δείτε στα παρακάτω βίντεο την ανάλυση των αγώνων ΑΕΛ - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης με στατιστικά, προϊστορία, και όλο το ρεπορτάζ των ομάδων.

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ