Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: “Παιχνίδι” με τα γκολ στο Nations League

Το Betarades.gr προτείνει!

Συνεχίζουμε να κινούμαστε σε ρυθμούς εθνικών ομάδων και σήμερα, Σάββατο (13/10), με τα παιχνίδια για το Nations League να κυριαρχούν. Δύο επιλογές προκύπτουν από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, μία ακόμη από τις “μικρές” κατηγορίες της Βραζιλίας, ενώ θα μας απασχολήσει και μία αναμέτρηση από το πρωτάθλημα μπάσκετ της Ισπανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα!

Ξεκινάμε από τον 3ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας του Nations League και την αναμέτρηση Βουλγαρία - Κύπρος. Εξαιρετική εκκίνηση έχουν πραγματοποιήσει οι Βούλγαροι, μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές μετρούν ισάριθμες νίκες, αρχικά κέρδισαν 2-1 εκτός έδρας τη Σλοβενία και στη συνέχεια υποδέχθηκαν την Νορβηγία, της οποίας επιβλήθηκαν με 1-0. Η Κύπρος, από την πλευρά της, έρχεται από την επικράτηση με 2-1 επί της Σλοβενίας στη Λευκωσία, ματς στο οποίο πήρε τους πρώτους της βαθμούς, καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί στη Νορβηγία με 2-0. Κρίσιμος είναι ο σημερινός αγώνας για αμφότερες τις ομάδες και ιδιαίτερα για τους Κύπριους, οι οποίοι δεν “βολεύονται” ούτε με την ισοπαλία. Αμυντικά, ωστόσο, δεν πείθουν, έχουν απέναντί τους έναν αντίπαλο που διαθέτει ταλέντο μεσοεπιθετικά, το ματς από ένα σημείο και μετά αναμένεται να “ανοίξει” και το Over 2.5 γκολ θα… τιμηθεί.

Μεταφερόμαστε στην Τρνάβα, εκεί όπου η Σλοβακία υποδέχεται την Τσεχία στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας. Ένα ματς έχουν δώσει αμφότερες για το Nations League, αντιμετώπισαν την Ουκρανία τον Σεπτέμβριο, με την μεν Σλοβακία να χάνει 1-0 εκτός έδρας και την Τσεχία με 1-2 εντός. Οι Τσέχοι αντιμετωπίζουν φοβερά αμυντικά προβλήματα, στο τελευταίο παιχνίδι τους, φιλικού χαρακτήρα, δέχθηκαν πέντε τέρματα από τη Ρωσία, οι Σλοβάκοι, από την πλευρά τους, εμπλέκονται συνήθως σε αγώνες με αρκετά γκολ, προέρχονται από 5/6 goal / goal, στα τέσσερα εκ των οποίων επιβεβαιώθηκε και το Over. Παιχνίδι με αρκετά καλό ρυθμό και πολλές φάσεις αναμένουμε απόψε, το Over 2.5 γκολ αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από τη Β’ Βραζιλίας και την αναμέτρηση Φιγκεϊρένσε - Κοριτίμπα. Ένα από τα τελευταία τους “χαρτιά” για να διατηρηθούν στην διεκδίκηση της ανόδου παίζουν σήμερα οι δύο ομάδες. Ιδιαίτερα αναποτελεσματική στο γήπεδό της η Φιγκεϊρένσε, κέρδισε εκεί για τελευταία φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος τον… Ιούλιο, ακολούθησαν έξι ματς με τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η Κοριτίμπα, από την πλευρά της, έχει βελτιωθεί και έρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, κόντρα σε Αβαΐ και Ζουβεντούδε με 1-0 και 2-1 αντίστοιχα. Πιστεύουμε ότι μπορεί να δώσει συνέχεια στο σερί της και θα τη στηρίξουμε επιλέγοντας το 2 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος, Μπρέογκαν - Εστουντιάντες. Οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής στηρίζονται κατά κύριο λόγο στην επίθεσή τους, το παιχνίδι τους, όμως, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “άναρχο”, καθώς υπέπεσαν σε 22 λάθη κόντρα στην Γκραν Κανάρια και σε 15 απέναντι στην Τενερίφη. Η εικόνα τους δεν αναμένεται να είναι διαφορετική σήμερα, απέναντι σε μία Εστουντιάντες που αρέσκεται στον γρήγορο ρυθμό και να “τρέχει” στο γήπεδο. Τα ματς της Μπρέογκαν ευνοούν την εμφάνιση μεγάλων σκορ και θα πάμε με το Over 160.5 πόντους.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 3 δράστες για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών
Ένας εξ αυτών έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές με την τέλεση παρόμοιων αδικημάτων και βρίσκεται έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 3 δράστες για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών