Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Δυο επιλογές από το Nations League

Το Betarades.gr προτείνει!

Κυριακή (14/10) σήμερα, το πρόγραμμα του πάμε στοίχημα συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς εθνικών ομάδων και της νεοσύστατου Nations League, από το οποίο έχουμε ξεχωρίσει δυο σημεία. Επίσης, ξεχωρίσαμε μια επιλογή από Α' Βραζιλίας κι από την ισπανική λίγκα στο μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Betshop.

Ντουμπλάρει τις επιτυχίες του το Ισραήλ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσειςστοιχήματος από το Nations League και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ισραήλ και Αλβανία. Απόλυτη ισορροπία υπάρχει στον 1ο όμιλο της League C, καθώς Σκωτία, Ισραήλ και Αλβανία έχουν από τρεις βαθμούς μέχρι στιγμής, μετρώντας μια νίκη και μια ήττα. Το Ισραήλ, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι υποδέχθηκε τους Σκωτσέζους, επικράτησε με 2-1 παρά το γεγονός ότι βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και γενικότερα πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση των τελευταίων μηνών. Η Αλβανία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στην Ιορδανία την περασμένη Τετάρτη σε φιλική αναμέτρηση, μακριά από το “σπίτι” της παρουσιάζει τρωτές αδυναμίες και είναι μια ομάδα απόλυτα στα μέτρα των γηπεδούχων. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δυσκολα το Ισραήλ θα πάρει τη νίκη, έτσι θα επιλέξουμε τον άσσο.

Με τα γκολ στο Μπακού

Παραμένουμε στο Nations League για την αναμέτρηση Αζερμπαϊτζάν – Μάλτα. Αήττητο συνεχίζει τις υποχρεώσεις του το Αζερμπαϊτζάν, καθώς μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών μια νίκη και δυο ισοπαλίες και βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου και στο -2 από το Κόσοβο. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι επικράτησε με 0-3 των Νήσων Φερόε παίζοντας ωραίο κι επιθετικό ποδόσφαιρο και κόντρα στην επίσης αδύναμη, Μάλτα, αναμένεται να κάνει και πάλι επίδειξη δύναμης. Το σενάριο του να δούμε ένα “ανοιχτό” ματς με πολλά τέρματα φαντάζει πολύ πιθανό, επομένως επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5.

Παίρνει το ντέρμπι παραμονής η “Σαπέκο”

Περνάμε στην Α' Βραζιλίας και το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Σαπεκοένσε και Βιτόρια Μπαΐα. Μάχη για τη σωτηρία τους δίνουν οι δυο ομάδες, με την “Σαπέκο” να είναι στη 16η θέση με 31 βαθμούς όντας στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Βιτόρια είναι στη 18η θέση με 29 βαθμούς όντας στο -2 από τη σωτηρία της. Η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι πως οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τα 3/5 τελευταία παιχνίδια που έδωσαν, δείχνουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τη Βιτόρια που προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Ο άσσος μας αρέσει και θα τον “τιμήσουμε”.

Under στο Χιπουσκόα – Τενερίφη

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και το παιχνίδι Χιπουσκόα – Τενερίφη. Η Τενερίφη είχε πρεμιέρα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη επομένως η ήττα της ήταν φυσιολογική, έπειτα όμως, σε τρεις εντός έδρας αγώνες, έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ. Το επιθετικό πρόβλημα της Χιπουσκόα είναι πολύ μεγάλο με σκορ 60 πόντων με Φουενλαμπράδα, 73 με Σαραγόσα και 66 με Μπασκόνια, απόψε το πρόβλημα αυτό αναμένεται να οξυνθεί με αντίπαλο την Τενερίφη του Βιντορέτα, που παίζει την κορυφαία άμυνα στην ισπανική λίγκα. Χαμηλό σκορ αναμένεται και η καλύτερη επιλογή είναι το Under 154.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ίλον Μασκ εξηγεί γιατί παίρνει κεταμίνη – Πού υποστηρίζει ότι τον βοηθάει
«Υπάρχουν φορές που έχω κατά κάποιο τρόπο… μια αρνητική χημική κατάσταση στον εγκέφαλό μου, όπως η κατάθλιψη, υποθέτω»
Ο Ίλον Μασκ εξηγεί γιατί παίρνει κεταμίνη – Πού υποστηρίζει ότι τον βοηθάει
ΚΚΕ: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ερντογάν για την εισβολή στην Κύπρο
«Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να παλεύει στο πλάι του Κυπριακού λαού για μια Κύπρο ενιαία, ανεξάρτητη, ένα και όχι δύο κράτη με μία και μόνη κυριαρχία»
ΚΚΕ: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ερντογάν για την εισβολή στην Κύπρο