Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Επικίνδυνη αποστολή για την εθνική Ελλάδος

Με παιχνίδια για το UEFA Nations League συνεχίζεται η δράση και σήμερα Δευτέρα (15/10). Μάλιστα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας στην έδρα της Φινλανδίας, με το οποίο θα ασχοληθούμε στοιχηματικά. Επιπλέον, στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Λευκορωσίας με τη Μολδαβία. Πάμε όμως στις αναλύσεις μας.

Πολύ κρίσιμη για την εξέλιξη του ομίλου είναι η αναμέτρηση της Φινλανδίας με την Ελλάδα, σήμερα το βράδυ (21:45). Οι γηπεδούχοι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς, χωρίς απώλειες. Μεγάλος πρωταγωνιστής τους ο Τεέμου Πούκι, που έχει πετύχει και τα τρία γκολ της ομάδας στη διοργάνωση. Να σημειωθεί, ότι σε όλα τα ματς της η Φινλανδία κέρδισε με 1-0. Από την άλλη, σε μέτρια κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται η Ελλάδα. Η εθνική μας έχει μαζέψει έξι πόντους, και είναι στο -3 από τη σημερινή αντίπαλό της. Ο Σκίμπε δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τοροσίδη, Δώνη, Κουρμπέλη, Μάνταλο και Οικονόμου. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Χριστοδουλόπουλος, στη θέση του Πέλκα. Η Ελλάδα έχει την παράδοση με το μέρος της, με επτά νίκες έναντι τεσσάρων της Φινλανδίας. Ωστόσο, δεν τους έχουμε κερδίσει ποτέ εκτός έδρας, όπου μετράμε τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει σκοράρει σε πέντε από τα έξι ματς που έδωσε στην έδρα της Φινλανδίας. Αξιοσημείωτο, ότι και οι δύο ομάδες προέρχονται από 6/7 No Goal και Under 2.5. Οι Φινλανδοί είναι ανώτεροι αυτή τη στιγμή από τους Έλληνες, που δυσκολεύονται να κάνουν και τα... βασικά, σε κάποιες στιγμές. Λόγω και της παράδοσης, στηρίζουμε τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). 

Καθοριστικό μπορεί να αποδειχθεί το αποψινό (21:45) παιχνίδι της Λευκορωσίας με τη Μολδαβία, για τον δεύτερο όμιλο της League D. Η Λευκορωσία οδηγεί την κούρσα με επτά βαθμούς, με τη Μολδαβία να ακολουθεί με τέσσερις. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 την περασμένη Παρασκευή, και σήμερα θα λύσουν τις διαφορές τους. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και δεν ταλαιπωρούνται από απουσίες. Κέρδισαν με 1-0 το Λουξεμβούργο την τελευταία αγωνιστική και φορτσάρουν για να καθαρίσουν την πρωτιά. Οι Μολδαβοί πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη μετά τον Οκτώβριο του 2013, με το 2-0 επί του Σαν Μαρίνο. Σήμερα όμως, δεν ξέρουν αν θα έχουν στη σύνθεσή τους τον καλύτερό τους παίκτη, τον Ιονίτα. Δυσκολεύονται πολύ να σκοράρουν, και σε 10/12 τελευταίες αναμετρήσεις τους δεν βρήκαν δίχτυα. Η Λευκορωσία έχει πιο ποιοτική ομάδα και μπορεί να κερδίσει ακόμη και με άνεση. Εφόσον νικήσει το βράδυ τη Μολδαβία, «τελειώνει» την υπόθεση-κορυφή. Στηρίζουμε τον άσο -1 (ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση που η Λευκορωσία κερδίσει με ένα γκολ διαφορά). 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη! 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά
Η δημοτική αρχή πρόσφερε στους παρευρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα και κρασί, ενώ επίσης, μοιράστηκαν εκατοντάδες...
Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά