Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο Παναθηναϊκός - Γκραν Κανάρια

Μια μικρή... ξηρασία επικρατεί στο σημερινό πρόγραμμα, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο κατά κύριο λόγο στο μπάσκετ και τη Euroleague. Βέβαια, υπάρχουν και παιχνίδια για το Κύπελλο Ισπανίας στο ποδόσφαιρο. Εμείς, επιλέξαμε να ασχοληθούμε στοιχηματικά με τον αγώνα του Παναθηναϊκού, κόντρα στην Γκραν Κανάρια, για τη Euroleague, καθώς και με αυτόν της Αλμερία με τη Ρέους για το Copa del Rey. Ας δούμε όμως τις αναλύσεις μας!

Στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Γκραν Κανάρια για την τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης (21:00). Οι «Πράσινοι» γνώρισαν κακή ήττα στο Μόναχο από την Μπάγερν Μονάχου. Η αδυναμία τους να παίξουν σωστή άμυνα στη ρακέτα τους πλήγωσε, και επέτρεψε στη Μπάγερν να διατηρηθεί κοντά στο σκορ και στο τέλος να κερδίσει. Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει στο μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού και του Τσάβι Πακσουάλ. Η Γκραν Κανάρια δεν είναι και ο πιο δύσκολος αντίπαλος για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Σάλβα Μαλντονάντο όμως, έρχεται με ανεβασμένη την ψυχολογία, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα την Τρίτη. Οι Ισπανοί ωστόσο, δεν είναι αποτελεσματικοί εκτός έδρας. Επίσης, συνολικά στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, δέχονται περισσότερους από 87 πόντους, δείγα ότι η αμυντική τους λειτουργία υστερεί. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό και να ξεσπάσει επιθετικά, ενώ και ο ίδιος δέχεται καλάθια με σχετική ευκολία. Με ρίσκο, θα επιλέξουμε το Over 163.5.

Τρίτος γύρος του Κυπέλλου Ισπανίας, και η Αλμερία φιλοξενεί τη Ρέους στο Estadio de los Juegos Mediterráneos (22:00). Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μετράνε πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους. Μάλιστα, στον προηγούμενο γύρο του Copa del Rey απέκλεισαν με 2-1 την ισχυρή Μάλαγα. Έχουν ανέβει αισθητά στη βαθμολογία της Segunda Division και απέχουν πλέον μόλις έναν πόντο από την έκτη θέση. Σε αντίστροφη πορεία βρίσκεται η Ρέους, που βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τη ζώην του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει μόνο ένα από έξι πιο πρόσφατα ματς τους και είναι φανερό ότι έχουν πρόβλημα. Θεωρείται δεδομένο, ότι αμφότεροι οι προπονητές θα προσωρήσουν σε αλλαγές, καθώς το πρωτάθλημα αποτελεί προτεραιότητα και για τις δύο ομάδες. Εκεί μπορεί να αποδειχθεί ανώτερη η Αλμερία, αφού η Ρέους δεν φημίζεται για το βάθος του ρόστερ της. Επομένως, θα πάμε με τη φόρμα και το πλήθος των ποιοτικών επιλογών για τους προπονητές, και στηρίζουμε τον άσο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ