Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Υπερτυχερός κέρδισε 43.134 ευρώ με… 1 ευρώ στη Θεσσαλονίκη!

Το τυχερό δελτίο στο ΠΑΜΕ Στοίχημα παίχτηκε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ της πόλης

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 9 Οκτωβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 14 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, επέλεξε το στοίχημα «Ημίχρονο/Τελικό», σε οχτώ αγώνες  από τη League 1 και την πέμπτη κατηγορία της Αγγλίας και με 1 ευρώ κέρδισε 43.134,91 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) σε ιπποδρομία από το Flamingo, ένας νικητής από τον Μαραθώνα κέρδισε 1.200 ευρώ. Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) σε ιπποδρομία από το Turffontein, ένας νικητής από την Αθήνα κέρδισε 2.514 ευρώ. Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στο Φορκάστ (σωστή πρόβλεψη των δύο πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της έκτης ιπποδρομίας στο Μαρκόπουλο, ένας νικητής από τη Νίκαια κέρδισε 1.197 ευρώ.

Τώρα μπορείς να βρεις το Πάμε Στοίχημα και στο Twitter!

Το νέο https://twitter.com/pamestoixima_gr σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθείς άμεσα όλες τις στοιχηματικές και αθλητικές εξελίξεις γύρω σου και να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία στοιχηματικά νέα.

Κάνε follow για να είσαι πάντα μέσα στην στοιχηματική και αθλητική επικαιρότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€