Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Ισοπαλία ημιχρόνου στο Άρης - ΠΑΟΚ (video)

Το Betarades.gr προτείνει!

Κυριακή (21/10) σήμερα, το πρόγραμμα του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει σπουδαία παιχνίδια από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ εντός των συνόρων τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Εμείς, έχουμε ξεχωρίσει συνολικά τρία ποδοσφαιρικά σημεία κι ένα μπασκετικό, τα οποία θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

“Κλειστό” ματς στη Θεσσαλονίκη

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Ο Άρης πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία, βρίσκεται στην 6η θέση με 12 βαθμούς και ρεκόρ 4-0-2 κι αν μη τι άλλο δείχνει να έχει ένα σκληροτράχηλο σύνολο που είναι σε θέση να βάλει δύσκολα σε όλες τις ομάδες της λίγκας. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την παρουσία του, είναι όμως άκρως ουσιαστικός μετρώντας 6/6 νίκες και δείχνει να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δυο ομάδες, θεωρούμε “δεδομένο” ότι το ματς θα οδηγηθεί στο πάθος και τη δύναμη, έτσι περιμένουμε ισορροπία, τουλάχιστον στο πρώτο μέρος. Επομένως, θα επιλέξουμε το Χ ημίχρονο.

Goal/Goal στο “Ennio Tardini”

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και την αναμέτρηση Πάρμα – Λάτσιο. Οι “Παρμένσι” μπορεί να ξεκίνησαν νωθρά τις φετινές τους υποχρεώσεις, ωστόσο βρήκαν γρήγορα τα πατήματά τους, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Η Λάτσιο από την πλευρά της διατηρεί επίσης ρεκόρ 4-0-1 στα πέντε πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, βάζει βάσεις για μια θέση στην πρώτη τετράδα και τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η σημερινή αποστολή της είναι αρκετά δύσκολη. Αμφότερες βρίσκονται σε φόρμα, σκοράρουν με ευκολία στα περισσότερα από τα παιχνίδια τους, έτσι οδηγούμαστε στην επιλογή του Goal/Goal.

Over στη Νίκαια

Περνάμε στη γαλλική Ligue 1 και την κόντρα της Νις με τη Μαρσέιγ. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο δείχνει μέχρι στιγμής η Νις, που βρίσκεται στη 14η θέση με 11 βαθμούς, έχοντας ρεκόρ 2-1-2 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Οι Μασσαλοί από την πλευρά τους είναι στην 4η θέση και στο -6 από τη δεύτερη, Λιλ, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο, μετρούν τρεις νίκες και δυο ήττες στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος κι οφείλουν να βρουν αγωνιστική σταθερότητα αν θέλουν να “καπαρώσουν” μια θέση στην πρώτη τριάδα και τα εισιτήρια που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μαρσέιγ σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, έχει 8/9 Over 2,5, κι αυτό είναι και το σημείο που θα κρατήσουμε και σήμερα.

Υψηλό σκορ στo Μπρίντιζι

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ιταλική λίγκα και το παιχνίδι Μπρίντιζι – Ντιναμό Σάσσαρι. H επίθεση της Μπρίντιζι τα έχει πάει εξαιρετικά μέχρι σήμερα, σκόραρε 88 με την Πέζαρο, 92 με την Αρμάνι και πριν, στα φιλικά, είχε τα σκορ 94-94 με την Αβελίνο, 91-77 ξανά με Αβελίνο, 84-77 με Μπούντουσνοστ και 83-79 με τη Ρόμα. Η Σάσσαρι έμεινε χαμηλά μόνο με την άκρως αμυντική Βαρέζε, ηττήθηκε 85-77 από την Εμίλια, νίκησε 78-90 τη Λέστερ, νίκησε δις την Μπενφίκα, με 92-111 και 100-66, και νίκησε με 101-92 την Εφές. Μεγάλο σκορ αναμένεται για ένα ζεύγος που η κάθε ομάδα επιχειρεί πάνω από 70 προσπάθειες για καλάθι, η σοφή επιλογή το Over 164.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Δείτε παρακάτω τα βίντεο του Betarades.gr για τα παιχνίδια Άρης - ΠΑΟΚ και ΟΦΗ – Ολυμπιακός.

Άρης – ΠΑΟΚ

ΟΦΗ – Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€