Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Προελαύνει η Άρσεναλ

Οι αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ευρώπης ολοκληρώνονται σήμερα, μετά από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο. Εμείς, θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με το παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Λέστερ, για την Πρέμιερ Λιγκ, και το ντέρμπι ουραγών στο πρωτάθλημα Πολωνίας, ανάμεσα σε Κρακοβία και Γκόρνικ Ζάμπρζε. Πάμε όμως στις αναλύσεις μας.

Τη Λέστερ υποδέχεται στο «Εμιρέιτς» η Άρσεναλ, για την ένατη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι Κανονιέρηδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που μαρτυράται και από τις εννιά συνεχόμενες νίκες της σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ουνάει Έμερι έχει καταφέρει να μοντάρει την ομάδα του, που παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο στην επίθεση. Βέβαια, αμυντικά εξακολουθεί να έχει τα θέματά της, όμως προς το παρόν τα καλύπτει με τη δημιουργική έκρηξή της. Η Άρσεναλ είναι στο -6 από την πρώτη θέση και μπορεί απόψε να μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά. Από την άλλη, σε... κανονική ροή βρίσκεται η Λέστερ, που βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «Αλεπούδες» πληγώνονται φέτος από την αμυντική αστάθειά τους, και το γεγονός ότι δέχονται εύκολα γκολ. Στην εμπροσθοφυλακή, ο Τζέιμι Βάρντι σηκώνει όλο το βάρος και προσπαθεί να παρασύρει και τους συμπαίκτες του. Η Λέστερ απέχει επτά πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού, και προέρχεται από την ήττα με 1-2 από την Έβερτον. Σήμερα, ο Πιούελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μόργκαν, που είναι τιμωρημένος και συνιστά σημαντική απουσία. Για την Άρσεναλ, αμφίβολοι είναι οι Τσεχ και Παπασταθόπουλος. Το γεγονός ότι η Λέστερ δέχεται εύκολα γκολ, ειδικά εκτός έδρας, μπορεί να αποβεί καθοριστικό στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είναι σε τρομερή φόρμα και σε συνδυασμό με την απουσία του Μόργκαν, έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν τρικυμία στα μετόπισθεν της Λέστερ. Η Άρσεναλ αν εμφανιστεί όπως στα τελευταία της παιχνίδια, θα κερδίσει και μάλιστα εύκολα. Επιλέγουμε τον «άσο» με -1 ασιατικό χάντικαπ (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Άρσεναλ κερδίσει με ένα γκολ διαφορά).

Δωδέκατη αγωνιστική στο πολωνικό πρωτάθλημα και η Κρακοβία φιλοξενεί στο γήπεδό της την Γκόρνικ Ζάμπρζε. Πρόκειται για το ντέρμπι ουραγών, αφού οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση και οι φιλοξενούμενοι στην προτελευταία, με διαφορά δύο πόντων. Σε άσχημη κατάσταση είναι η Κρακοβία, που έχει μόλις μία νίκη σε έντεκα αγωνιστικές, στις οποίες μετράει επιπλέον έξι ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Ο προπονητής Πρόμπιερζ πιστεύει ότι η διακοπή βοήθησε την ομάδα του και θα υπάρξει βελτίωση. Να σημειωθεί, ότι διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Δεν πάει πίσω βέβαια και η Γκόρνικ, που έχει παρόμοια αμυντικά προβλήματα και δεν θυμίζει καθόλου την ομάδα της περσινής σεζόν. Και αυτή, οφείλει να συνέλθει αν δεν θέλει να υποβιβαστεί. Η νίκη είναι μονόδρομος απόψε, για αμφότερους τους αντιπάλους, που θα τα δώσουν όλα για το «τρίποντο». Αυτό το πάθος μας υπαγορεύει ότι πάμε για ένα ανοιχτό ματς, που μπορεί να αποφέρει πολλά γκολ λόγω και της κακής αμυντικής λειτουργίας των δύο ομάδων. Το Over 2.5 μοιάζει αξιόπιστη επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Τρόμαξα τόσο πολύ, νιώθω ότι με έχουν καταραστεί» σχολιάζουν για ταινία του Netflix
Όσοι δε κατάφεραν να παρακολουθήσουν την ταινία μέχρι το τέλος, σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι νιώθουν πλέον καταραμένοι
«Τρόμαξα τόσο πολύ, νιώθω ότι με έχουν καταραστεί» σχολιάζουν για ταινία του Netflix
georganti
Μαριάννα Γεωργαντή: Συγκινήθηκε με την έκπληξη για τα γενέθλιά της (VIDEO)
Ο πατέρας της Μαριάννας Γεωργαντή, Μιχάλης, της έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα, το οποίο ακούστηκε στον «αέρα», με την ίδια να ξεσπά σε λυγμούς
Μαριάννα Γεωργαντή: Συγκινήθηκε με την έκπληξη για τα γενέθλιά της (VIDEO)