Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

"Γύπας": Η διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος μας επιτρέπει να στρέψουμε το βλέμμα μας στα υπόλοιπα πρωταθλήματα...

Διακοπή στη Super League και ο "Γύπας" προτείνει ευρωπαϊκά παιχνίδια με καλές αποδόσεις...

Ξεκίνημα από την Ιταλία με ένα πλήρως αντιστοιχηματικό κουπόνι – στην Serie A – καθώς τα φαβορί παίζουν στην έδρα τους και οι αποδόσεις είναι για κλάματα. Εμείς έχουμε διαλέξει τρία ματς «φωτιά», όπου οι αποδόσεις δίνουν φαβορί τις γηπεδούχους, οι οποίες όμως δεν βλέπονται. Στο Έμπολι-Παλέρμο συγκρούονται δύο ομάδες με το ίδιο μέχρι τώρα ρεκόρ: 0-3-2. Συνολικά, δηλαδή, έξι ισοπαλίες σε δέκα ματς. Με δεδομένη την βελτίωση της Έμπολι στα τελευταία ματς και την απουσία του Ντιμπάλα για την Παλέρμο θα κυνηγήσουμε το Χ, στον ΟΠΑΠ δίνει 3,15.

Το ίδιο σημείο θα ψάξουμε και στο Πάρμα-Τζένοα. Πολλές απουσίες για την Πάρμα, δέχεται γκολ για πλάκα – η χειρότερη άμυνα της Λίγκας – αλλά μπροστά έχει Κασάνο (4 γκολ). Η Τζένοα είναι σφιχτή εκτός έδρας, καταφέρνοντας να πάρει ισοπαλία εκτός έδρας από Βερόνα και Φιορεντίνα. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και στο Ένιο Ταρντίνι.

Τρίτο Χ από την Ιταλία στο Σαμπντόρια-Αταλάντα. Σαφώς σημείο έμπνευσης αλλά και στατιστικού… λάθους: Στα τελευταία 16 (!) παιχνίδια των δύο ομάδων δεν έχει εμφανιστεί ισοπαλία με ρεκόρ 11-0-6 υπέρ της Ντόρια. Κάποια στιγμή θα γίνει.

314. Έμπολι-Παλέρμο: Χ (3,15)

335. Πάρμα-Τζένοα: Χ (3,40)

336. Σαμπντόρια-Αταλάντα: Χ (3,20)

Πάμε μία βόλτα και στην μεγαλύτερη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. Με μιας σβήνουμε από το δελτίο μας τα δύο ματς των Μπάρτσα, Ρεάλ με αποδόσεις για γερά πορτοφόλια. Την προσοχή μας αξίζει το Θέλτα-Βιγιαρεάλ, με την ομάδα της Γαλικίας να είναι αήττητη από την αρχή του πρωταθλήματος (3-3-0) και να έχει τους Νολίτο και Ορεγιάνα με 4 και 3 γκολ αντίστοιχα. Η Βιγιαρεάλ είναι μεν σταθερή, αλλά έχει απουσίες και στο Μπαλαϊδος ψάχνουν τη μεγάλη νίκη. Άσσος.

358. Θέλτα-Βιγιαρεάλ: 1 (2,20)

Στο μεγάλο νησί του ποδοσφαίρου αξίζουν δύο κόντρες: αυτή της Τότεναμ, η οποία δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Αντίπαλός της στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν η Σαουθάμπτον, προερχόμενη από τέσσερις σερί νίκες. Το διπλό σε τιμές άνω του 3,00 αξίζει τον οβολό μας. Την έκκπληξη θα κυνηγήσουμε και στο Άνφιλντ, όπου η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Γουεστ Μπρομ. Προφανώς, ο άσσος έχει πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης, όμως, αυτή τη Λίβερπουλ – η οποία έχασε και μεσοβδόμαδα από τη Βασιλεία- αξίζει να την κοντράρεις, ειδικά όταν το διπλό προςφέρεται σε απίθανη τιμή: 6,75! Μπορείτε να πάρετε και κάλυψη το Χ.

168. Λίβερπουλ-Γουέστ Μπρομ: 2 (6,75)

345. Τότεναμ- Σαουθάμπτον: 2 (3,00)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Για εξοικονόμηση πόρων και επιτάχυνση της διαδικασίας, κάνει λόγο η διοίκηση Αγγελούδη – Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια για ένταξη του έργου στο νέο...
Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους