Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

"Blue Chip" VS "Γύπας" για το Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα!

Δύο tipster αντιμέτωποι για πρώτη φορά! Πείτε μας και εσείς τι γνώμη σας...

Blue Chip και Γύπας αντιμέτωποι για πρώτη φορά στα στοιχηματικά δεδομένα της χώρας! Πείτε μας τη γνώμη σας...

Blue Chip: Η «Βασίλισσα» είναι εδώ!

Άσος και τέλος! Στο «Μπερναμπέου» με τη Ρεάλ να βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω και με νίκη να μπαίνει δυνατά στη μάχη για το πρωτάθλημα, δεν έχει ελπίδα η Μπαρτσελόνα. Συνολικά η προϊστορία λέει 51-14-18! Στη δύναμη θα το πάει η «Βασίλισσα» το παιχνίδι και θα το πάρει με τον «δαιμονισμένο» Ρονάλντο. Ο Ιταλός στον πάγκο ξέρει τι πρέπει να κάνει για να το πάρει το ματς και με τη Ρεάλ να έχει 8 σερί νίκες με 35 γκολ (!) σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, θα πάμε με τον άσο! Αν χρειαστεί οι παίκτες της «Βασίλισσας» θα παίξουν και «ξύλο» όπως έχει κάνει παλαιότερα και ο «τεράστιος» Ζινεντίν Ζιντάν (φωτο), απέναντι στον (μάντεψε Γύπα) νυν προπονητή των «μπλαουγκράνα», Λουίς Ενρίκε! Να προσέχει μόνο ο Σουάρεζ, στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, μη χάσει κανένα δόντι…

Γύπας: Αλήθεια, θέλει και ρώτημα;

Η Μπαρτσελόνα που ξέραμε είναι ξανά εδώ! Πίεση απ’ την πρώτη πάσα του αντίπαλου τερματοφύλακα, ασταμάτητο πρέσινγκ και… τίκι τάκα υψηλότατου επιπέδου.

Με ένα τερματοφύλακα πραγματικό Κέρβερο, τον Μέσι να τρέχει χωρίς να κάνει εμετούς και τον Νεϊμάρ να δείχνει πως δεν είναι μόνο για φαντεζί ενέργειες, η Μπάρτσα κάθεται αναπαυτικά στην πρώτη θέση με στόχο να μείνει εκεί μέχρι το τέλος.

Στον πάγκο κάθεται «η γάτα» Λουίς Ενρίκε και όχι ο άχρωμος Αντσελότι που μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός κόουτς – το λένε οι τίτλοι του – όμως από ντέρμπι στην Ισπανία δεν τα πάει και πολύ καλά.

Όταν ο Μέσι θέλει δύο γκολ για να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην Ιστορία της Λα Λίγκα μπορείτε να φανταστείτε καλύτερο γήπεδο για να το πετύχει από το Μπερναμπέου του απόλυτου «εχθρού»; Όταν ο κορυφαίος στράικερ της περσινής σεζόν Λουίς Σουάρεζ ετοιμάζεται για ντεμπούτο μπορείτε να φανταστείτε καλύτερη συγκυρία για να μας… δείξει τα δόντια του;

Ας το παραδεχτούν ορισμένοι: Το «σπαστικό», «βαρετό» παιχνίδι της Μπάρτσα ήταν πως για χρόνια ήταν απλά η καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Θα στεναχωρήσω τον φίλο μου Blue Chip αλλά επειδή επιστρέφει σε εκείνα τα στάνταρ, η Μαδρίτη θα παρακολουθήσει άλλη μία φιέστα, τύπου 2008-2009, με το επικό 2-6. Άλλη μία επαγγελματική νίκη, τύπου 0-2 ή 1-3 των επομένων δύο ετών. Ή έστω ένα θρίλερ όπως το περσινό. Κι ως συνήθως στα θρίλερ κερδίζουν οι… καλοί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίσυρος: ΕΔΕ για παρενόχληση ανηλίκου από υπάλληλο του ΥΠΠΟ – Τέθηκε σε αναστολή
ο Χαμόγελο του Παιδιού ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσων, μετά από κλήση του αντιδημάρχου Νισύρου
Νίσυρος: ΕΔΕ για παρενόχληση ανηλίκου από υπάλληλο του ΥΠΠΟ – Τέθηκε σε αναστολή