Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

O Tζαναbetης προτείνει...

Τελικός κυπέλλου Βραζιλίας που υπόσχεται πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ...

Διεθνείς φιλικές αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν και μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον να στοιχηματίσουμε έχουμε στο σημερινό πρόγραμμα. Εκείνο όμως που πραγματικά ξεχωρίζει είναι ο τελικός κυπέλλου Βραζιλίας στο Μπέλο Οριζόντε, εκεί όπου θα βρεθούν για να μονομαχήσουν δύο συμπολίτισσες, η Κρουζέιρο και η Αθλέτικο Μινέιρο. Ευθύς αμέσως πάμε στις προτάσεις μας.

117. ΤΟΥΡΚΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Πρόβλεψη: 4-6 (2,80)

Στην Πόλη το ματς (στο γήπεδο της Φενέρ). Στην Τουρκία είναι κακό το κλίμα, ο τεχνικός είναι υπό αμφισβήτηση και μόνο για φιλικά δεν είναι. Η Βραζιλία συνεχίζει τα φιλικά ασταμάτητη, δεν έκανε στάση ούτε με Αργεντινή, ούτε με Ιαπωνία, 4 στα 4 έχει η «σελεσάο» (χωρίς να δεχτεί γκολ). Βλέπουμε ότι η Βραζιλία και μόνη της μπορεί να βγάλει το σημείο 4-6.

125. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ- ΚΡΟΑΤΙΑ

Πρόβλεψη: 4-6 (2,90)

Στο Λονδίνο θα γίνει αυτή η φιλική αναμέτρηση (στο γήπεδο της Γουέστ Χαμ). Η Αργεντινή προέρχεται από 7άρα που έριξε στο Χονγκ Κονγκ. Να κλείσει τη χρονιά με θετικό πρόσημο θέλει ο κόουτς Μαρτίνο. Βασικοί αναμένονται Μέσι και Ιγουαΐν. Η Κροατία δεν έχει μυαλό για φιλικό αφού προετοιμάζεται για τη σπουδαία αναμέτρηση με την Ιταλία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ποντάρουμε στα 4-6 γκολ.

126. ΒΕΛΓΙΟ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Πρόβλεψη: 4-6 (3,00)

Στις Βρυξέλες θα διεξαχθεί το ματς. Το Βέλγιο είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Φαβορί του ομίλου για την πρώτη θέση μαζί με τη Βοσνία. Υποδέχεται την Ισλανδία, η οποία «πετάει» μετά το 2-0 επί της Ολλανδίας. Με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ονειρεύεται την πρόκριση. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και θέαμα στο Βέλγιο αφού και οι δύο ομάδες παίζουν με ενθουσιασμό.

129.  ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Πρόβλεψη: 4-6 γκολ (3,50)

Την πρώτη κούπα της σεζόν διεκδικούν Ατλέτικο Μινέιρο και Κρουζιέριο στον τελικό Κυπέλλου Βραζιλίας. Συμπολίτισσες, «αιώνιες» αντίπαλοι για την πρωτιά στο Μπέλο Οριζόντε, έχουν κόντρα που κρατά από το 1921. Το τρόπαιο θα κριθεί σε δύο παιχνίδια, με το πρώτο να διεξάγεται στο «Ιντεπεντένσια» της Μινέιρο.

Στα αγωνιστικά τώρα, η Μινέιρο (4η) κέρδισε και τα δυο μεταξύ τους, για το πρωτάθλημα (3-2 εντός, 2-1 εκτός).

Στον αντίποδα η Κρουζέιρο είναι πρωτοπόρος, αήττητη εδώ και 7 ματς. Οι 8 στις 10 τελευταίες συναντήσεις τους είχαν Over. Περιμένουμε θεαματικό τελικό και επειδή φαβορί δεν υπάρχουν σε τέτοια παιχνίδια, πάμε με τα γκολ.

Καλή τύχη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ