Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο "Skroutz" προτείνει για σήμερα...

Γκολ και εκπλήξεις προτείνει ο "Skroutz" για σήμερα...

Πάμε κατευθείαν στο ψητό για όσους δεν θέλουν να «ξεκουραστούν» και να περιμένουν…

Στην Ολλανδία περιμένουμε να δούμε γκολ και θέαμα από δύο ομάδες που μπορούν να μας το προσφέρουν… Ολλανδία και Μεξικό θα παίξουν και για το θέαμα με τον τεχνικό του Μεξικό να έχει καλέσει για το φιλικό αρκετούς «ευρωπαίους» παίκτες όπως οι Βέλα και Ντος Σάντος… 4-6 γκολ!

Στην Αγγλία η Κόβεντρι βρίσκεται σε καθοδική πορεία ενώ η Πλίμουθ σε ανοδική. Θα πάμε με το διπλό κυνηγώντας την απόδοση αλλά και τη φόρμα των φιλοξενουμένων οι οποίοι είναι αήττητοι στα τελευταία 9 παιχνίδια με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες! Πάμε με το διπλό.

Σε ακόμη ένα φιλικό στην Αργεντινή όπου κάνει την επανεμφάνισή του στην εθνική ο Τέβεζ, η ομώνυμη εθνική ομάδα παίζει με την Κροατία η οποία θα έχει αρκετές αλλαγές. Λογικό είναι ότι θα περιμένει την Αργεντινή και μάλλον το Χ ημίχρονο – 1 τελικό μας κάνει…

Τέλος στη Βραζιλία η Σάο Πάολο χωρίς τον Πάτο και με παιχνίδι να έρχεται την Τετάρτη για το Σουνταμερικάνα (εκτός έδρας στην Κολομβία με την Ατλέτικο Νασιονάλ), αντιμετωπίζει την Ιντερνασιονάλ η οποία έχει καλή παράδοση τελευταία στο συγκεκριμένο γήπεδο με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 4 παιχνίδια. Οι συνθήκες την ευνοούν να τα κάνει 5! Χ2!

119. 4-6 ΓΚΟΛ

121. 2 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

125. Χ-1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΕΛΙΚΟ

128. Χ2 ΔΙΠΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ