Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γύπας: Άσοι «κολώνες» στη Σούπερ Λίγκα!

Οι έδρες έχουν τον πρώτο λόγο στο ελληνικό πρωτάθλημα

Κέρκυρα-Λεβαδειακός. Η Κέρκυρα ότι κάνει το κάνει στην έδρα της. Ωστόσο, τώρα αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό με τον Κομπότη σε ημιαγρία κατάσταση. Θεωρώ πως είναι από τους δύσκολους άσους, γι’ αυτό και θα τον κοντράρω. Αρκεί ο Λεβαδειακός να βάλει πρώτος γκολ και κάτι θα γίνει.

Κέρκυρα - Λεβαδειακός: Χ/2 (3,25/2,95)

Παναιτωλικός-Εργοτέλης. Πολύ δυνατός άσος. Παρότι ο Εργοτέλης έχει καταφέρει ένα μικρό come back, μου φαντάζει δύσκολο να κοντράρει τον Παναιτωλικό –η ομάδα του Αγρινίου προέρχεται από το καλύτερο αποτέλεσμα της σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Χάβος έχει φτιάξει μία σφιχτή ομάδα και πιστεύω τον άσο αλλά είναι χαμηλά για τα γούστα μου. Θα πάω με τα 2-3 γκολ, γιατί το ματς θα είναι στο όριο του over.

Παναιτωλικός-Εργοτέλης: 2-3G (2,10)

Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς. Ο Αστέρας βγάζει ντεφορμάρισμα και γκρίνια για πρώτη φορά εδώ και χρόνια. Στην έδρα του όμως καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα. Με 1,40 εγώ δεν παίζω. Θα πάω και εδώ με 2-3 γκολ.

Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς: 2-3G (2,10)

Ξάνθη-Πανιώνιος. Η Ξάνθη εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και πάλι. Ωστόσο, στην έδρα της δεν τα πάει τόσο καλά τελευταία. Κι εδώ το value bet είναι με τα 2-3 γκολ.

Ξάνθη-Πανιώνιος: 2-3G (2,10)

Γιάννινα-Βέροια. Δύσκολα θα κοντράρει η Βέροια τα Γιάννινα. Δεν μου βγαίνει να πάω στο Χ2. Μου βγαίνει ωραιότατα ένα over.

Γιάννινα-Βέροια: Over (2,05)

Ολυμπιακός-Ατρόμητος. Ο Ατρόμητος συνηθίζει να δυσκολεύει τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως ο Σα Πίντο σκοπεύει να κάνει ακριβώς αυτό. Θα κοντράρω τον πρωταθλητή γιατί όλο το κλίμα του +5 μπορεί και να του γυρίσει μπούμερανγκ. Όποιος δεν ακολουθήσει μπορεί να παίξει 2-3 γκολ και να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος: Χ/2 (6,30/12,5) και 2-3G (2,35)

Πανθρακικός-Καλλονή. Όταν ξύπνησα χθες το πρωί και το είδα στο 1,80 απλά το έπαιξα. Πλέον, έχει πέσει στο 1,50. Θα πάρω την μέρα για να σκεφτώ εναλλακτική για όσους δεν το πρόλαβαν. Προφανώς κάτι προς under θα είναι.

Πανθρακικός - Καλλονή: Under (1.50)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί