Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

O Tζαναbetης προτείνει...

Ταμείο θα μας στείλουν Γερμανοί, Ολλανδοί και Άγγλοι...

173. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Πρόβλεψη: 4-6 (2,60)

Η πρωτοπόρος Μπίλεφελντ (1η, 56 βαθμούς) μπροστά στο κοινό της είναι ασυναγώνιστη, έχει ξεχάσει πως είναι να χάνει στην έδρα της (11-1-2). Μόλις δύο βαθμούς έχασε στα 12 τελευταία. Από την άλλη, η Χάνσα παραμένει αήττητη το 2015 (4-2-0). Τα 4 πρόσφατα εκτός είχαν g/g (τα τρία over). O άσος πολύ χαμηλά για να τον επιλέξουμε, πάμε με τα 4-6 γκολ αφού σκοράρουν αμφότερες.

174. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΟΥΝΤΕΡΧΑΚΙΝΓΚ

Πρόβλεψη: 4-6 (3,00)

Ρυθμό και αρκετά γκολ έχουν τα παιχνίδια της Ντούισμπουργκ, στα 6 τελευταία έχει 3-1-2 και 12-10 γκολ. Επίσης στην έδρα της έχει το αήττητο 8-6-0 και 24-8 γκολ. Η Ουντερχάκινγκ στα 6 από τα 7 παιχνίδια που έδωσε εκτός έδρας είχαν over. Επιλογή μας τα 4-6 τέρματα.

177. ΣΟΝΕΝΧΟΦ - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

Πρόβλεψη: 1 (3,05)

Με τον νέο τεχνικό Ρούντιγκερ Ρεμ στον πάγκο η ΣόνεΝχοφ έχει πάρει τα πάνω της στα 3 τελευταία. Μεσοβδόμαδα κέρδισε εκτός έδρας τη Ντόρμουντ Β΄ (0-1), και πιο πριν την Ντιναμό Δρέσδης με το ίδιο σκορ. Η Μούνστερ δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της ουραγού Ρέγκενσμπουργκ, ξεγελάει το 3-0 (έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το '59). Σημαντική απώλεια του μέσου Πιόσεκ (27/5) και του Ζένγκα (19/2) για το σημερινό. Πείθει η Σόνεχοφ τώρα τελευταία και θα ρισκάρουμε στον άσο.

219. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΓΕΟΒΙΛ

Πρόβλεψη: 4-6 (3,00)

Εξάποντο παραμονής ο αγώνας για τη Λέιτον που δεν κατάφερε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας δύο σερί ήττες. Το ίδιο ισχύει και για τη Γεόβιλ η οποία έχει κολλήσει στην τελευταία θέση αφού και στο τελευταίο δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα από την πρωτοπόρο Μπρίστολ Σίτι (3-0). Κρίσιμο ματς παραμονής, θέλουν και οι δύο τη νίκη επομένως δεν θα κλειστούν και σε ανοιχτό παιχνίδι τα γκολ έρχονται. Ποντάρουμε στα 4-6 γκολ.

294. ΤΒΕΝΤΕ - ΤΣΒΟΛΕ

Πρόβλεψη: 2 (4,00)

Η Τβέντε έπαθε ένα σοκ καθώς της αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί για οικονομικούς λόγους και θα μειωθεί αρκετά το μπάτζετ τους το καλοκαίρι και αν ακόμη μέσω πλέι οφ βγει Γιουρόπα δεν θα είναι σίγουρο αν θα εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής. Ήδη οι παίκτες ψάχνουν άλλες ομάδες και το κλίμα γενικά είναι άσχημο. Στα αγωνιστικά αγνοεί τη νίκη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές (4 ήττες) ενώ στα τρία πρόσφατα εντός ηττήθηκε από Εξέλσιορ (3-1), Φίτεσε (2-1) και ισοπαλία με τη Μπρέντα (1-1). Φιλοξενεί την Τσβόλε η οποία προέρχεται από επιβλητική νίκη επί της Καμπούρ (6-1), με ψυχολογία οι παίκτες μπορούν να πάρουν το διπλό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί