Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Τζαναbetης προτείνει...

Τέσσερα ματς με απόδοση 415 για τρελοτζαναμπέτικο ταμείο!

133. ΝΤΑΝΤΙ - ΣΕΛΤΙΚ

Πρόβλεψη: 1 (7,75)

Με αυτό το εξ αναβολής ματς, πέφτει η αυλαία στην κανονική περίοδο της σκωτσέζικης Πρέμιερ, με την ανεβασμένη Νταντί να υποδέχεται την πρωτοπόρο αλλά πληγωμένη Σέλτικ που αποκλείστηκε από το κύπελλο. Η γηπεδούχος με θετικό αποτέλεσμα σε αυτή την αναμέτρηση μπορεί να περάσει στην 4η θέση η οποία οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Πιο ξεκούραστη και με καλύτερη ψυχολογία η Νταντί, μπορεί να κάνει τη ζημιά. Πάμε κόντρα στο φαβορί και το εξαιρετικά χαμηλό διπλό, άσος.

134. ΛΙΒΙΓΚΣΤΟΝ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Πρόβλεψη: 1 (5,00)

Σκωτία Τσάμπιονσιπ. Η Λίβιγκτστον πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Ρέιντζερς (1-1) στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία. Φορμαρισμένη επιθετικά σκοράροντας σε 8 σερί αναμετρήσεις (ανεξαρτήτως διοργάνωσης) και συνεχίζει αήττητη στα πέντε τελευταία σε Τσάλεντζ Καπ και πρωτάθλημα. Η Χιμπέρνιαν προέρχεται από ήττα εντός  (0-1) από την κατώτερη Φόλκερκ και αποκλεισμό από το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα καίγεται για βαθμούς για τη μάχη της δεύτερης θέσης και με νίκη θα συνεχίσει να ελπίζει. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η γηπεδούχος και έχει υπέρ της το πανίσχυρο κίνητρο της επιβίωσης, πάμε κόντρα στο "πετσοκομμένο" διπλό και επιλέγουμε το αουτσάιντερ.

131. ΜΟΝΑΚΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πρόβλεψη: Χ (3,15)

Επαναληπτικός για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Α΄ αγώνας: Γιουβέντους-Μονακό 1-0. Οι Μονεγάσκοι γκρινιάζουν ακόμη για το γκολ από πέναλτι που δέχθηκαν στον πρώτο αγώνα στην Ιταλία. Δυσκολεύονται απέναντι σε κλειστές άμυνες και δεν ρισκάρουν επιθετικά. Από την άλλη, η "Μεγάλη Κυρία" πήρε ισχνό προβάδισμα με το γκολ που πέτυχε στον α΄ αγώνα και αν μη τι άλλο θα παίξει φουλ άμυνα για να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Ποντάρουμε στην πιθανή ισοπαλία.

132. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρόβλεψη: Χ (3,40)

Επαναληπτικός για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Α΄ αγώνας: 0-0. Οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί ήδη 7 φορές την φετινή περίοδο με την Ατλέτικο να μετρά 4 νίκες, ενώ τα άλλα τρία παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα 3 ματς που έγιναν στο Μπερναμπέου, η Ρεάλ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει (0Ν-2Ι-1Η), ενώ και στα τρία επιβεβαιώθηκε το γκολ/γκολ. Η "βασίλισσα" για το σημερινό θα παραταχθεί με απουσίες: Μόντριτς (Μ, 6/0), Μπέιλ (Μ, 8/2), Μαρσέλο (Α, 9/1), Μπενζεμά (Ε, 8/6). Από την Ατλέτικο ο Σιμεόνε δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μάριο Σουάρεζ. Κλειστό αμυντικό παιχνίδι αναμένεται, ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ