Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αργεντινή: Αλλαγές τεχνικών σε Άρσεναλ και Κρουσέρο, στο όριο ο Φαλτσόνι

Ανάλυση όλων των αγώνων της Αργεντινής...

11η Αγωνιστική - 3 ματς τη Δευτέρα (04/05) στο κουπόνι

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα: 

Γοδόι – Σαρμιέντο 1-0, Ολίμπο – Εστουντιάντες 0-0, Χιμνάσια – Νιούελς 0-0, Σαν Λορέντζο – Βελέζ 1-0, Αρχεντίνος – Αλντοσίβι 0-1, Ράσινγκ – Λανούς 2-0, Ροζάριο Σεντράλ – Ουρακάν 1-1, Aτλ. Ραφαέλα – Ντεφένσα 2-1, Μπάνφιλντ – Ιντεπεντιέντε 1-1, Τίγκρε – Νουέβα 2-0, Μπόκα – Ρίβερ 2-0, Ουνιόν – Μπελγράνο 1-1.

472. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΚΙΛΜΕΣ (22:00)

*Κεκλεισμένων των θυρών. 

Γήπεδο: ‘’Estadio Julio Humberto Grondona’’

Διαιτητής: S. Pezzotta

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ (29η): Η ήττα από τη Σαρμιέντο ήταν απλά η αφορμή για την απομάκρυνση από τον πάγκο του Μάρτσιν Παλέρμο, μιας και η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαν άπαντες στην ομάδα. Χρέη υπηρεσιακού ανέλαβε για τον επόμενο μήνα και μέχει τη διακοπή ο Φίτο Γκονσάλες, που μέχρι πρότινος ήταν προπονητής της δεύτερης ομάδας. Το προηγούμενο Σάββατο, συνεχίστηκε το παιχνίδι με την Αλντοσίβι, το οποίο και είχε διακοπεί και ενώ ήταν στο 0-1 εις βάρος της. Δεν ήταν καλή και δέχθηκε άλλα δύο γκολ για το τελικό 0-3. Σαν να μην έφτανε αυτό, την Τετάρτη ήρθε και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο από ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Πολύ άσχημος γενικότερα ο απολογισμός της, με μόλις μία νίκη και τρεις ισοπαλίες μετά από δέκα αγωνιστικές. 

Προηγούμενο ματς: Αποκλεισμός στο κύπελλο, με 1-2 από τη Γκουαρανί. Προηγήθηκε με το Σίλβα στο 27’, αλλά δέχθηκε την ανατροπή με τα γκολ στο 37’ και στο 68’. 

Στατιστικό: Στο Over 2,5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. 

Απουσίες (2): Δεν παίζουν οι φορ Μουνιός (ΕΠ 6/0), Σελάγιο (ΕΠ 0/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Λίμια – Κουρμπέλο, Κορέα, Ροζέρο, Πέρες – Σαλντίβια, Μαρκόνε, Καρέρα, Τσάβες – Τάνκε, Ράσιτς.

*Στο Over 2,5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους. 

ΚΙΛΜΕΣ (24η): Τραγική και στο παιχνίδι με την Ουνιόν Σάντα Φε, η διοίκηση περίμενε ότι ο Φαλτσόνι θα παραιτηθεί, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Ασφαλώς και απόφαση απόλυσης του δεν μπορεί να παρθεί, από τη στιγμή που η αποζημίωση του είναι πολύ υψηλή. Πάντως, δεν αποκλείεται αυτό να γίνει σε περίπτωση νέας ήττας, που θα οδηγήσει την κατάσταση στο απροχώρητο. «Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η νίκη της αντιπάλου είναι δίκαιη», παραδέχτηκε μετά το τελευταίο ματς ο τεχνικός της Κίλμες. Το κακό κλίμα στην ομάδα πάντως κάπως μετριάστηκε με την πρόκριση στο Κύπελλο επί της Σπορτίβο Μπελγράνο. 

Προηγούμενο ματς: Νίκη – πρόκριση στο κύπελλο με 2-0 επί της Σπορτίβο Μπελγράνο. Με παίκτη παραπάνω από το 39’, προηγήθηκε με πέναλτι του Μπίλερ στο 41’, ενώ έκανε δύο τα τέρματα της με τον Πέρεζ Γκουέδες στο 65’. 

Στατιστικό: Στο Over 2,5 και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. 

Απουσίες (2): Εκτός είναι ο στόπερ Ουγκλεσίτς (ΑΜ 7/1) και ο φορ Ραμίρες (ΕΠ 7/5). 

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Ασμάν – Μαλρετσάουφε, Κάρλι, Μποντεμπρό, Αλέγκρε – Ρομέρο, Καλέγιο, Γκόμεζ, Γκουέντες – Μπράχες, Κανέλο.


474. ΚΡΟΥΣΕΡΟ ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ – ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ (03:00)

Γήπεδο: ‘’Estadio Comandante Andrés Guacurarí’’

Διαιτητής: M. González

ΚΡΟΥΣΕΡΟ (27η): Και εδώ έχουμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Γκάμπριελ Σούρερ να παραιτείται, έστω και αν ήταν γνωστό ότι θα αποχωρήσει δε κάθε περίπτωση τον επόμενο μήνα. Διάδοχος του κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Σεμπαστιάν Ράμπερτ και θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας από την επόμενη εβδομάδα. Για το αποψινό ματς στο πάγκο θα κάτσει το υπηρεσιακό δίδυμο Σαλίνας – Χάρα. Στα καθαρά αγωνιστικά, η Κρουσέρο έρχεται από την ήττα με την Μπελγράνο, όπου η εικόνα της ήταν ξανά πολύ κακή. Πολλά τα νεύρα στα παιχνίδια της, χαρακτηριστικό ότι έχει τρεις αποβολές τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. 

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-0 στην έδρα της Μπελγράνο, με γκολ που δέχθηκε στο 45’ της αναμέτρησης. 

Στατιστικό: Στο Under 2,5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Απουσίες (1): Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Ντεματέι (ΑΜ 10/1). 

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Ραμίρεζ – Τομασίνι, Ολίβι, Πέρεζ, Ρομέρο– Ολμέδο, Βάσκες, Καμπαγέρο – Άβαλος, Άλβαρες, Κόλσερα.

ΚΟΛΟΝ (23η): Δεύτερη νίκη τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και γενικότερα δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν έκανε το σούπερ παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Ραφαέλα, κατάφερε πάντως να πάρει τη νίκη με γκολ που σημείωσε τρία λεπτά πριν από το τέλος. Σημαντικό ήταν ότι κατάφερε να βγάλει αντίδραση μετά το παιχνίδι με την Ατλέτικο Τεμπερλέι, όπου η ήττα έδειχνε να την αφήνει πληγωμένη. «Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς μέχρι στιγμής. Σε καμμία περίπτωση οι καλές μας εμφανίσεις δεν έχουν ανταμειφθεί», σχολίασε ο τεχνικός Χαβιέρ Λόπεζ. 

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-1 επί της Ατλέτικο Ραφαέλα. Προηγήθηκε με τον Γκρασία στο 22’, έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 68’΄, αλλά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 74’. Βρήκε πάντως το γκολ της νίκης με τον Αλάριο στο 87’. 

Στατιστικό: Στο G/G και τα τρία τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας. 

Απουσίες (1): Εκτός είναι ο βασικός στόπερ Ροντρίγκεζ (ΑΜ 6/0). 

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Μπρουν - Λατζαρόνι, Κόντι, Μπίτολο, Καστίγιο - Μπαλίνι, Πομπλέτε, Γκουάνκα, Γκαρνιέ - Αλάριο, Γκαρσία.


475. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ – ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΑΝ ΧΟΣΕ (03:10)

Γήπεδο: ‘’Estadio Alfredo Martín Beranger

Διαιτητής: D. Ceballos

ΑΤΛ. ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ (20η): Κάτι παραπάνω από σημαντικό ήταν το διπλό που πέτυχε στην έδρα της Ντεφένσα, με μία γεμάτη εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα. Συμπλήρωσε έτσι αήττητο τριών αγωνιστικών, ενώ έρχεται από δύο σερί νίκες, μιας και είχε προηγηθεί και αυτή κόντρα στην Κολόν Σάντα Φε. «Παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Δεν είναι μόνο η νίκη που κρατάω, αλλά και η εξαιρετική μας παρουσία κυρίως στην άμυνα. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στο εντός έδρας που ακολουθεί», σχολίασε ο τεχνικός Ρέτσα μετά το τελευταίο ματς, που σίγουρα νιώθει πιο άνετος πλέον, μιας και για εκείνον η αμφισβήτηση ήταν μεγάλη. Χωρίς προβλήματα απουσιών για το αποψινό παιχνίδι, θα παραταχθεί με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα. 

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 1-0 στην έδρα της Ντεφένσα, με γκολ που σημείωσε στο 68’ ο Τσίμινο. 

Στατιστικό: Στο Under 2,5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. 

Απουσίες (0): Χωρίς προβλήματα. 

Πιθανή ενδεκάδα 4-5-1: Κριβέλι – Αγκίρε, Μπογκίνο, Τσίμινο, Γκονζάλεζ – Απρίλε, Ορονά, Αρρεγκούι, Μπραντάν, Σαμπουέζα – Ντιμένο.

ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ (16η): Έκανε τέλειο παιχνίδι κόντρα στην Ολίμπο, μία εκ των βασικών ανταγωνιστών της για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Πέτυχε μόνο δύο γκολ, αν και βάσει ευκαιριών θα μπορούσε να σημειώσει τουλάχιστον άλλα τόσα. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της εντός έδρας και τώρα θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να πάρει και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός μετά από καιρό. «Μέχρι στιγμής είναι δύσκολο για εμάς να κερδίσουμε εκτός έδρας. Πάντως, δουλεύουμε συνεχώς για να το καταφέρουμε», σχολίασε στις δηλώσεις του ο μπακ Γκόμες. Μόλις ένα διπλό έχει πετύχει στη σαιζόν η Σαν Μάρτιν, με 2-1 στην έδρα της Σαν Λορέντζο την πρώτη μέρα του Μαρτίου. 

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-0 επί της Ολίμπο. Προηγήθηκε με τον Φιγκουερόα στο 32’, ενώ έκανε δύο τα τέρματα της με τον Γκόμεζ στο 81’. Είχε σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ. 

Στατιστικό: Στα 2-3 γκολ τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Απουσίες (2): Εκτός είναι ο χαφ Λόπες (ΜΕ 6/1) και ο φορ Ασπαρίσιο (ΕΠ 7/0). 

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Αρντέντε - Γκόμες, Καρνιέλο, Βέρα, Πίντο - Μπογκάδο, Γκελάμπερτ, Πελαϊτάι, Πέρεζ - Μπουένο, Φιγκερόα.

Πηγή: Typosthes.gr, Betarades.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης για πρόκριση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού: Γατάκια, εγώ γκαντέμης; (VIDEO)
«Σας τα έλεγα αλλά δεν με ακούγατε» λέει ο πρωθυπουργός που είχε προβλέψει την πρόκριση των δύο ελληνικών ομάδων στο Final-4
Μητσοτάκης για πρόκριση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού: Γατάκια, εγώ γκαντέμης; (VIDEO)