Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Τζαναbetης προτείνει...

Λέμε τέρμα στους κουβάδες και πάμε για ανάκαμψη!

Κατευθείαν στον κουβά πήγαμε το σ/κ, αλλά δεν πτοούμαστε, συνεχίζουμε για να ανακάμψουμε. Άλλωστε, σχεδόν πάντα μετά τις αποτυχίες έρχεται ένα καλό ταμείο. Αρκετά όμως με τον πρόλογο, περνάμε στο κυρίως θέμα.

Προτελευταία αγωνιστική στο ιταλικό πρωτάθλημα και δύο μισητές συμπολίτισσες αντίπαλοι, Λάτσιο και Ρόμα, αναμετριούνται στην αιώνια πόλη, με φόντο την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ λεπτές οι ισορροπίες σε αυτά τα ντέρμπι και η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο θα πάμε με τα 4-6 γκολ.

Μίντλεσμπρο και Νόργουιτς διαυσταυρώνουν τα ξίφη τους με κοινό στόχο, την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Λογικά δεν θα ρισκάρουν και η ισοπαλία με χαμηλούς ρυθμούς παιχνιδιού θα είναι αναμενόμενη.

Στη Δανία η Μίντιλαντ ετοιμάζει φιέστα καθώς στέφεται πρωταθλήτρια και θέλουν το απόλυτο εντός έδρας. Η Μπρόντμπι πρακτικά σχεδόν εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα. Υπόσχονται γκολ και εμείς το επιλέγουμε (4-6).

Ακόμη ένα ντέρμπι κορυφής μπαίνει στο δελτίο μας, αυτή τη φορά από τη Νορβηγία όπου η δεύτερη Στάμπαεκ με την καλύτερη άμυνα, υποδέχεται την πρώτη Ρόζενμποργκ με την καλύτερη επίθεση. Θα πάμε κόντρα στο φαβορί και παίζοντας ρισκαδόρικα θα ποντάρουμε στην έδρα (1).

427. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΝΟΡΓΟΥΪΤΣ Χ (3,10)

441. ΛΑΤΣΙΟ - ΡΟΜΑ 4-6 (3,00)

444. ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 1 (3,75)

452. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ 4-6 (3.00)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας
Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να επαναλειτουργήσει το λιμάνι, που είναι το ένατο μεγαλύτερο των ΗΠΑ σε δραστηριότητα
Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας