Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Τζαναbetης προτείνει...

Πεντάδα με αποδοσάρες έτοιμη για να μας στείλει ταμείο...

119. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ - ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Πρόβλεψη: 4-6 (3,45)

Η Σαντχάουχεν έχει πετύχει 3 νίκες μέχρι στιγμής, διέσυρε εκτός τη Πάντερμπορν (6-0). Η Χάϊντενχαϊμ έχει δύο νίκες εντός έδρας και μία ήττα εκτός. Άριστη επιθετικά η γηπεδούχος, μπορεί να ανοίξει το σκορ αφού προσφέρει και θέαμα, στρεφόμαστε στα 4-6 γκολ.

166. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Πρόβλεψη: 4-6 (3,30)

Η νοοτροπία της Μπέρμιγχαμ είναι όσα φάμε και όσα βάλουμε αφού έχει 3 στα 3 γκολ/γκολ και over. Η Ντέρμπι έχει καλούς επιθετικούς αλλά για το σημερινό έχει απουσίες στην άμυνα και δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Αναμένονται αρκετά γκολ, επιλέγουμε τα 4-6 τέρματα.

168. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - Ι. ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Πρόβλεψη: 4-6 (3,30)

Η Κασίμπασα έδειξε θετικά στοιχεία στην πρώτη αγωνιστική, κέρδισε εκτός την Γκαζιάντεσπορ με 3-0 έχοντας ταχύτητα στην επίθεση. Η Μπασάκ ηττήθηκε εντός 2-3 από την Αντάλιασπορ και πλήρωσε τα αμυντικά της κενά. Στοιχηματίζουμε στα 4-6 γκολ.

173. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Πρόβλεψη: 4-6 (4,15)

Άκρως επιθετικές και οι δύο ομάδες, με τη Μπάνφιλντ να συνεχίζει το αήττητο σερί της παρά την απόλυση του τεχνικού της. Από εκτός έδρας νίκη επί της Γοδόι προέρχεται η γηπεδούχος (1-2), από μεγάλη νίκη εντός έδρας επί της Αρχεντίνος η φιλοξενούμενη (4-2). Επιθέσεις φωτιά αλλά άμυνες που "μπάζουν" είναι το κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων και έτσι καταλήγουμε στα 4-6 γκολ.

176. ΤΙΧΟΥΑΝΑ - ΤΙΓΚΡΕΣ

Πρόβλεψη: 4-6 (3,30)

Η Τιχουάνα επικράτησε 3-1 επί της Κρουζ Άζουλ, με ανατροπή. Η Τίγκρες διέλυσε την Τσάπας με 4-1. Αμφότερες σκοράρουν και αναμένονται αρκετά γκολ, επιλέγουμε τα 4-6 τέρματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους