Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κρατάει η Γιουνγκ Μπόις, νίκες και ΠΑΟΚ και Γιουνάιτεντ

Οι σημερινές προτάσεις του Betarades.gr

Κυριακή, ημέρα στοιχήματος παραδοσιακά και η δράση συνεχίζεται σήμερα με αρκετές αναμετρήσεις σε διάφορα πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στα Γιάννενα, ενώ οι Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης και Ηρακλής υποδέχονται την Καλοννή, τον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο αντίστοιχα. Στην Αγγλία η Γιουνάιτεντ θέλει να εκμεταλλευτεί τις χθεσινές γκέλες των Τσέλσι και Λίβερπουλ και να πάρει το διπλό με αντίπαλο τη Σουόνσι, ενώ στην Ισπανία δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τέλος σούπερ ντέρμπι με το… καλημέρα και στην Ιταλία, όπου η περσινή πρωταθλήτρια που ξεκίνησε με γκέλα, Γιουβέντους φιλοξενείται στη Ρώμη από τη Ρόμα.

Εσείς μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, όπως τι συμβαίνει με την paysafe αλλά και να παρακολουθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων μέσα από το αποτελέσματα livescore.

Δε χάνει η Γιουνγκ Μπόις

Αρχίζουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Χ2 στην αναμέτρηση Γκρασχόπερς - Γιουνγκ Μπόις σε απόδοση 2.00. Με ταπεινωτικό τρόπο έπεσε η αυλαία των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων. Κάνοντας το πιο μακρινό ταξίδι από κάθε άλλη ομάδα την Πέμπτη για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, δέχτηκε μία ξεγυρισμένη τριάρα από την Κάραμπαχ σε γήπεδο-χωράφι, ενώ είχε χάσει και στο πρώτο ματς, αλλά αυτή τη φορά είχε τη δικαιολογία πως έβγαλε σχεδόν όλο το παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα. Στροφή πλέον στο πρωτάθλημα, όπου επέστρεψε στις νίκες με 1-3 επί της Σιόν, χωρίς πάντως να είναι τόσο εντυπωσιακή όσο δείχνει το τελικό σκορ, μόλις το δεύτερο φετινό της τρίποντο. Σήμερα η Γιουνγκ Μπόις θα τα δώσει όλα για όλα, ώστε να βάλει τις βάσεις για μία επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα.

Παίρνει τη νίκη ο ΠΑΟΚ

Περνάμε στο ελληνικό πρωτάθλημα από όπου έχουμε επιλέξει τον «Διπλό» του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα σε απόδοση 2.20. Ένας σοβαρός ΠΑΟΚ, βγήκε απ’ την υποχρέωση την Πέμπτη και πήρε την ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Μπρόντμπι στο δρόμο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τα πάντα είχαν τελειώσει μετά το θρίαμβο με 5-0 στην Τούμπα, το γκολ του Ρικάρντο Κόστα στο 21’ μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης στη Δανία. Στους ομίλους ο δικέφαλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Ντόρτμουντ, Κράσνονταρ και Γκαμπάλα, σ’ έναν όμιλο όπου η δεύτερη θέση μοιάζει εφικτός στόχος.

Η πρώτη μεγάλη επιδίωξη εκπληρώθηκε για τον φετινό ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε κατακαλόκαιρο, έπαιξε τρεις προκριματικούς γύρους, αλλά κατάφερε να βρίσκεται στους ομίλους. «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο πρώτος μας στόχος, απλά στο Γιουρόπα Λιγκ δεν θα συμμετάσχουμε μόνο για την συμμετοχή. Θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι αλλά ο πρώτος στόχος είναι το ελληνικό πρωτάθλημα», επεσήμανε ο Ιγκόρ Τούντορ.

Με τέσσερα νέα πρόσωπα έπαιξε ο Κροάτης την Κυριακή κόντρα στην Ξάνθη, δεν του «βγήκε» η επιλογή, καθώς η καλά οργανωμένη αμυντικά αντίπαλος δεν του επέτρεψε να απειλήσει όσο θα ήθελε. Μοιραία, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0, με τον Τούντορ να δείχνει ενοχλημένος απ’ την αγωνιστική φιλοσοφία της θρακικής ομάδας, ωστόσο μάλλον θα πρέπει να τη συνηθίσει. Τα ευχάριστα για τους Θεσσαλονικείς είναι ότι σήμερα είναι διαθέσιμοι οι Πέλκας (ΜΕ 5/2), Λέοβατς (ΑΜ 1/0), Σάμπο (ΜΕ 1/0), Ζάιρο (ΜΕ 1/0) και Σκόνδρας (ΑΜ 3/0).

Σοβαρή για το τρίποντο η Γιουνάιτεντ

Από την Premier League επιλέγουμε το «Διπλό» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Σουόνσι σε απόδοση 2.26. Η Γιουνάιτεντ, από την πλευρά της, μπαίνει με πολλές... ορέξεις για το διπλό, που θα τη φέρει στη 2η θέση του πίνακα και θα την καταστήσει (έστω και πρόωρα) στην κύρια απειλή για την πρωτοπόρο του πίνακα Σίτι. Μεστή εμφάνιση για τους "κόκκινους διαβόλους" την Τετάρτη στο Βέλγιο, με το χατ-τρικ του Γουέιν Ρούνεϊ να αποτελεί το "κλου" της πρόκρισης επί της Μπριζ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κληρωτίδα της Νιον έφερε ως αντιπάλους της ομάδας του Φαν Χάαλ τις Αϊντχόφεν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βόλφσμπουργκ. Στο πρωτάθλημα, η Γιουνάιτεντ προέρχεται από το ισόπαλο 0-0 του «Ολντ Τράφορντ» με τη Νιούκαστλ, που πήρε τη σκυτάλη από τις νίκες επί των Τότεναμ (1-0) και Άστον Βίλα (0-1) στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ θεωρείται θέμα ωρών το κλείσιμο της συμφωνίας με τη Γουέστ Μπρομ για την πώληση του αμυντικού Τζόνι Έβανς. Την ίδια στιγμή, η "υπόθεση Ντε Χέα" διατηρείται κανονικά στο προσκήνιο και φαίνεται ότι θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου.

Με κάλυψη η Σεβίλλη

Από την Ισπανία και το ντέρμπι μεταξύ Σεβίλλης και Ατλέτικο επιλέγουμε τον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 2.03. ο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας είναι αναμφίβολα αυτό του "Σάντσεθ Πιθχουάν" ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν την πρώτη φετινή επίσημη νίκη τους, καθώς στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ηττήθηκαν με 5-4 από την Μπαρτσελόνα στην παράταση και στην πρεμιέρα της περασμένης εβδομάδας κόλλησαν στο ισόπαλο 0-0 στο "Ροσαλέδα". Μάλιστα, από το συγκεκριμένο ματς προέκυψε και η απώλεια του Στίβεν Ενζόνζι, με τον νεοφερμένο Γάλλο μέσο να αποβάλλεται με δύο κίτρινες κάρτες. Μεσοβδόμαδα η Σεβίλλη τόνωσε ακόμα περισσότερο το -ήδη ενισχυμένο- ρόστερ της, αποκτώντας ως ελεύθερο από τη Γιουβέντους τον διεθνή Ισπανό επιθετικό Φερνάντο Γιορέντε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας (η ρήτρα εξαγοράς του ορίστηκε στα 20 εκατ. ευρώ). Την Πέμπτη η κληρωτίδα της Νιον δεν αποδείχθηκε ευνοϊκή για το σύνολο του Έμερι, καθώς επιφύλαξε ως αντιπάλους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Γιουβέντους και την Γκλάντμπαχ. Όσον αφορά το αρχικό σχήμα στο σημερινό ματς, ο Έμερι θα τοποθετήσει τους Ιμπόρα και Κριτσόβιακ ως δίδυμο στα αμυντικά χαφ, με τη μεσοεπιθετική τετράδα να αποτελείται από τους Ρέγες, Μπανέγα, Βιτόλο και Γκαμεϊρό.

Με την έδρα στο Τζένοα – Βερόνα

Στην Ιταλία η Τζένοα υποδέχεται τη Βερόνα και εμείς κρατάμε τον Άσσο σε απόδοση 2.05. Ξεκίνημα με ήττα είχαμε στο πρωτάθλημα της Σέριε Α για την Τζένοα. Το συγκρότημα του Γκασμπερίνι ταξίδεψε στο Παλέρμο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το μηδέν στην άμυνά τους, μη μπορώντας να δημιουργήσουν σοβαρές ευκαιρίες μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Κι ενώ όλοι πίστευαν πως οι δύο ομάδες θα μοιραστούν από ένα βαθμό ο Ελ Καουτέρι είχε διαφορετική άποψη, καθώς σημείωσε το γκολ της νίκης για την Παλέρμο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Παρελθόν αποτελεί κι επίσημα από την Τζένοα ο Κούτσκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων χρόνων με τη Μίλαν. Από εκεί και πέρα ένα βήμα μακριά από τη μεταγραφή του στο σύλλογο φέρεται να βρίσκεται ο Ιτούρμπε (ΕΠ). Ο νεαρός Αργεντινός ποδοσφαιριστής αναμένεται να αφήσει τη Ρόμα, στην οποία δεν κατάφερε να πιάσει, με τους Γενοβέζους να βγάζουν από τα ταμεία τους 15.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν. Τέλος στη φημολογία που ήθελε τον Ντε Μάιο να μετακομίζει στη Νάπολι έβαλε ο πρόεδρος της Τζένοα. «Όλα όσα ακούγονται είναι αηδίες και ψέματα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ενρίκο Πρετζιόσι.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Εξιχνιάστηκαν 16 απάτες, τρεις εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη - Δικογραφία για 9 άτομα - Συνολικά κατάφεραν να αποσπάσουν από τους παθόντες άνω των...
Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν σταδιακά στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και να εξασθενήσουν
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής