Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Τζαναbetης προτείνει...

Οι μικρές της Αγγλίας και της Βραζιλίας μας πληρώνουν!!!

530 (21:45) ΡΕΞΑΜ - ΤΡΑΝΜΙΡ

Πρόβλεψη: 2 (3,35)

H Ρέξαμ είναι χωρίς νίκη για τρεις σερί αγώνες και έχει μόνο μία νίκη στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Η Τρανμίρ επικράτησε επί της φορμαρισμένης Μπρόμλεϊ με 4-0 εντός έδρας και αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της, τέταρτη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές και συνεχίζει να ανεβαίνει βαθμολογικά. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η φιλοξενούμενη, έχει πετύχει σπουδαίες νίκες και έχει καλή παράδοση στην έδρα της Ρέξαμ. Επιλέγουμε το διπλό που πληρώνει.

531 (21:45) ΤΟΡΚΙ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Πρόβλεψη: 4-6 (2,70)

Η Τόρκι είναι χωρίς νίκη για 11 σερί αγώνες, στους 6 τελευταίους έχει δεχθεί 16 γκολ. Η Ντόβερ Αθλέτικ προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Γκέιτσχεντ και βρίσκεται εντός των θέσεων που οδηγούν στα play offs. Πάμε με τα γκολ, 4-6.

566 (21:45) ΜΠΕΡΙ - ΜΟΡΚΑΜ

Πρόβλεψη: 4-6 (2,70)

Η Μπέρι (Α΄) είναι σε εξαιρετική κατάσταση και παραμένει αήττητη από τον Αύγουστο, στους 6 τελευταίους έχει πετύχει 11 γκολ. Η Μόρκαμ (Β΄) δείχνει σημαντικά αμυντικά προβλήματα αφού δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία και όπως δήλωσε και ο προπονητής "δεν υπάρχει επιθετικότητα και θέληση να κρατήσουμε την μπάλα έξω από τα δίχτυα μας". Ποντάρουμε στα 4-6 γκολ.

601 (02:30) ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΜΑΚΑΕ ΕΣΠΟΡΤΕ

Πρόβλεψη: 4-6 (3,30)

Η Αμέρικα Μινέιρο θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στην πρώτη τετράδα. Η Μακάε, με τη νίκη που πήρε εντός έδρας (3-1) επί της Α Μπε Σε Νατάλ απομακρύνθηκε από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας, θα παίξει με λιγότερο άγχος και όταν λείπουν αγχωτικές καταστάσεις γίνονται ανοιχτά παιχνίδια. 4-6 γκολ.

608 (02:30) ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Πρόβλεψη: 4-6 (3,50)

Αμφότερες είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, η μεν Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας θέλει τη νίκη για να  να προλάβει την τετράδα, η δε Σάντα Κρουζ για να παραμείνει στην πρώτη τετράδα. Με τους καλούς επιθετικούς που έχουν αμφότερες μπορούν να σκοράρουν σε ένα ανοιχτό παιχνίδι όπως αναμένεται να είναι το σημερινό. Επιλέγουμε τα 4-6 γκολ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ
Ερώτηση της παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και υποβολή προτάσεων για την αποκατάσταση των...
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ