Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Γύπας»: 5άδα με εκπλήξεις και αποδόσεις βόμβες!

Προγνωστικά στοιχήματος για τα σημερινά (29/11) ματς της Σούπερ Λίγκα

Σήμερα Κυριακή (29/11) θα ρισκάρουμε. Δεν παίζουμε τα στοιχειώδη, πηγαίνουμε για μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για τη Σούπερ Λίγκα.

ΑΕΚ – Παναιτωλικός (χωρίς κωδικό)

Ο Παναιτωλικός πήρε μεγάλο αποτέλεσμα στην Τούμπα, παίζοντας όμορφα τις αντεπιθέσεις, αν και για το 0-0 ο «Μαντζούρ» πάτησε πάνω στην κάκιστη ψυχολογία των παικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Δεν πιστεύω πως μπορεί να κάνει δεύτερο τέτοιο παιχνίδι στη σειρά. Θα πάω με το over γιατί πιστεύω πως θα υπάρξει σκορ και από τις δύο ομάδες.

Η πρόταση του «Γύπα»: Over (1,90)

Λεβαδειακός – Ξάνθη (κωδ. 1140)

Μεγάλο αίνιγμα. Μπορεί η Ξάνθη να συνεχίσει την εκτός έδρας πορεία της, τώρα ειδικά που παίρνει αποτελέσματα και εντός; Θα βγάλει αντίδραση ο Λεβαδειακός ή η καρέκλα του Μάντζιου θα αρχίζει να τρίζει; Το δικό μου ποντάρισμα καθορίζεται από την τεράστια απόδοση του άσσου. Hard eight που θα έλεγαν όσοι ξέρουν από ζάρια.

Η πρόταση του «Γύπα»: 1 (2,30)

Πλατανιάς – Βέροια (κωδ. 1141)

Πολύπλοκο ματς. Ο Πλατανιάς είναι φορμαρισμένος και παίρνει αποτελέσματα στην έδρα του, ενώ η Βέροια ό,τι έχει πετύχει φέτος, το έχει πετύχει εκτός έδρας. Αν υπάρξει νικητής θα μιλάμε για over achieving ομάδα. Ο Πλατανιάς θα κάνει τέταρτη (!) σερί νίκη ή η Βέροια θα συμπληρώσει έξι εκτός έδρας με τέσσερις νίκες. Λέω πως με ένα Χ θα κοιμηθούν όλοι καλά το βράδυ.

Η πρόταση του «Γύπα»: Χ (3,20)

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (κωδ. 1209)

Η ήττα στην Γερμανία πλήγωσε στον Ολυμπιακό κυρίως από τον τρόπο που ήρθε. Εύκολα και άνετα. Το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών και ο Αστέρας δεν είναι παίξε γέλασε. Λέω 2-3 γκολ.

Η πρόταση του «Γύπα»: 2-3G (2,25)

Καλλονή – ΠΑΟΚ (κωδ. 1277)

Έχω πέσει έξω στον ΠΑΟΚ εδώ και δύο αγωνιστικές (όπου έκανα 6/8 και 5/7), άρα δυσκολεύομαι ιδιαίτερα. Ωστόσο, αν ο ΠΑΟΚ χάσει και εδώ βαθμούς ο Σαββίδης είναι ικανός να απολύσει και τον… γιο του! Λοιπόν, λέω διπλό με over και το αφήνω εκεί.

Η πρόταση του «Γύπα»: 2&Over (2,60)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Εξιχνιάστηκαν 16 απάτες, τρεις εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη - Δικογραφία για 9 άτομα - Συνολικά κατάφεραν να αποσπάσουν από τους παθόντες άνω των...
Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή