Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Τζαναbetης προτείνει...

Δύο άσοι και δύο over 3,5 φτιάχνουν τετράδα για ΤΑΜΕΙΟ!!!...

2651. ΓΑΝΔΗ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρόβλεψη: 1 (2,50)

Πολύ δυνατή στην έδρα της η Γάνδη,  έχει μείνει αήττητη στους ομίλους, και έχει χάσει μόλις μία φορά στις 20 αναμετρήσεις που έδωσε μπροστά στο κοινό της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στον αντίποδα, οι «Λύκοι» έχουν τη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση της Μπουντεσλίγκα, δε θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα που τερμάτισε με άνεση στη δεύτερη θέση και στο Βέλγιο θα τα βρουν μάλλον μπαστούνια. 

2650. ΡΟΜΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρόβλεψη: over 3,5 (2,35)

H Ρόμα μετά την αλλαγή προπονητή άρχισε να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και παρά το γεγονός ότι πίσω παραμένει τρύπια, τουλάχιστον σκοράρει και κερδίζει. Μετράει 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα από τις 30/1, παραδίδοντας μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου, με 10 γκολ ενεργητικό. Η Ρεάλ είναι σε φουλ φόρμα αυτό το διάστημα και αυτή (όπως η Ρόμα) με την αλλαγή προπονητή.  Σε 6 παιχνίδια με τον Ζιζού στον πάγκο (και από τις 9/1) μετράει ρεκόρ 5-1-0 παίζει περισσότερο επιθετικά. Όμως παρουσιάζει αμυντικά κενά και δέχθηκε γκολ σε 5/6 από αυτά. Μάλλον θα δούμε αρκετά γκολ στην αναμέτρηση αυτή.

2659. ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Πρόβλεψη: over 3,5 (3,35)

Με επιθετική φιλοσοφία παίζει η νεοφώτιστη Πατρονάτο όμως με την άμυνα που έχει δέχεται εύκολα γκολ (3-2 εκτός με Χιμνασια και 2-2 εντός με Σαν Λορέντζο). H Άρσεναλ Σαραντί πήρε σπουδαία νίκη εντός έδρας επί της Μπάνφιλντ, όπου βρέθηκε να χάνει με αυτογκόλ στο 61’, αλλά μέχρι να λήξει το παιχνίδι, έφτασε στην ολική ανατροπή για το τελικό 3-1.  Τα πολλά γκολ θα προτιμήσουμε.

2662. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ. - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Πρόβλεψη: 1 (3,00)

Καλά ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Σαν Μάρτιν, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα ήρθε η ισοπαλία στην έδρα της Ρασίνγκ. Υποδέχεται την Μπόκα η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο, μετά το 0-0 στην έδρα της Τεμπερλέι, ήρθε η συντριβή 4-0 από την Σαν Λορέντζο στο κύπελλο και κατόπιν πάλι ήττα εντός από τη νεοφώτιστη Ατλέτικο Τοκουμάν. Μάλλον οι παίκτες  πάνε να "φάνε" τον προπονητή. Ρισκάρουμε με τον καλοπληρωμένο άσο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία
Συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουν και σήμερα τις εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας
Θεσσαλονίκη: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία