Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Η πόλη «αγκαλιάζει» το Flea Market, η συνέχεια σήμερα!

Συνεχίζεται και σήμερα η ιδιαίτερη υπαίθρια αγορά όπου το παλιό συναντά το σύγχρονο και δημιουργικό…...

Σε άλλες χώρες μπορεί να είναι μία καθημερινή ή εβδομαδιαία πραγματικότητα. Για τη Θεσσαλονίκη είναι κάτι καινούργιο. Η πόλη όμως είναι διψασμένη για τέτοιες δράσεις! Το πρώτο Flea Market μετρά μόλις μία μέρα ιστορίας στη Θεσσαλονίκη και απέκτησε ήδη το δικό του φανατικό κοινό! Χθες, Παρασκευή, υπήρξε πραγματική κοσμοσυρροή στη ΔΕΘ με τον κόσμο να απολαμβάνει τη βόλτα του σε μία ξεχωριστή υπαίθρια αγορά.

Το Flea Market άνοιξε από χθες τις πύλες του εντός της ΔΕΘ (είσοδος από την πλατεία της ΧΑΝΘ) και συνδυάζει το άρωμα του παλιού με πολλή φρέσκια χειροποίητη δημιουργία. Όποιος το έχασε χθες θα έχει και σήμερα την ευκαιρία να το επισκεφθεί καθώς συνεχίζει και όλο το Σάββατο με ελεύθερη είσοδο.

Vintage ρούχα, αντίκες, παλιές διαφημίσεις και κόμικ, βινύλια πολλές πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες όπως κοσμήματα, διακοσμητικά, πάνινες κούκλες κ.ά., βιολογικά προϊόντα και τρόφιμα αλλά και street food, δράσεις και πολλά ακόμη περιμένουν τους επισκέπτες. Όλα αυτά με περισσότερους από 250 εκθέτες! 

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές πρόκειται για «ένα Flea market , με ρίζες από Αμερική, αλλά διαφορετικό από αυτά που ξέρετε, με άρωμα του παλιού αλλά και του καινούργιου με μουσική αλλά και φαγητό δρόμου συνδυάζοντας παιχνίδια για μικρούς αλλά και ενημέρωση και αγορές για μεγάλους». Ήδη, πάντως, η πόλη έχει αγκαλιάσει το νέο εγχείρημα! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρωεκλογές χωρίς Ευρώπη
Η ελληνική οπτική απέναντι στις Ευρωεκλογές σχεδόν έχει εξοστρακίσει τη λέξη Ευρώπη από τις προγραμματικές διακηρύξεις
Ευρωεκλογές χωρίς Ευρώπη