Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έρχονται οι «300» με τα ξύλινα χειροποίητα ελληνικά ποδήλατα!

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας που θα επισκεφθεί το δήμο και τον Γιάννη Μπουτάρη θα είναι ο επιχειρηματίας Πολ Ευμορφίδης

Ήταν αρχές Ιουνίου όταν 300 ποδηλάτες της πρωτοβουλίας «Pumpkin and bamboo by Coco-mat», ξεκίνησαν από την Αθήνα με στόχο να ενώσουν με μια νοητή γραμμή όλη την Ελλάδα, διανύοντας 9.000 χιλιόμετρα σε 100 μέρες, με τα ελληνικής κατασκευής χειροποίητα ξύλινα ποδήλατά τους. 

Ήδη έχουν περάσει από τις περιοχές Σκύρο, Χαλκίδα, Λειβαδιά, Λαμία, Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Λάρισα, Τρίκαλα, Γρεβενά, Πτολεμαΐδα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Θάσο, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Σαμοθράκη, Ξάνθη, Δράμα και Σέρρες. Τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου, θα ξαναβρεθούν στη Θεσσαλονίκη, προτού συνεχίσουν το ταξίδι τους για την υπόλοιπη Ελλάδα, ηπειρωτική και νησιωτική, μέχρι τον προγραμματισμένο τερματισμό στη Σητεία της Κρήτης στις 15 Σεπτεμβρίου.

Τους ποδηλάτες της πρωτοβουλίας  “Pumpkin and bamboo” θα υποδεχθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στις 10.30, ο Γιάννης Μπουτάρης, στο Δημαρχείο.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας που θα επισκεφθεί το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης θα είναι ο επιχειρηματίας Πολ Ευμορφίδης, ενώ παρών στην υποδοχή των ποδηλατών θα είναι και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Επειδή η σύνθεση των «300» αλλάζει συνέχεια, οποιοσδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει στην ιδιαίτερη αυτή «ποδηλατάδα», μπορεί να το κάνει δηλώνοντας συμμετοχή στην ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόσο κοστίζει η Eurovision: Τι συμβαίνει με τις διαφημίσεις - Τηλεθεατές και έσοδα
Είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε μέγεθος τηλεοπτικό γεγονός μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου.
Πόσο κοστίζει η Eurovision: Τι συμβαίνει με τις διαφημίσεις - Τηλεθεατές και έσοδα