Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κλειστοί δρόμοι από σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Ποιοι δρόμοι θα επηρεαστούν – Έργα από σήμερα μέχρι και την Κυριακή

Σήμερα Τετάρτη (03-08-2016) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης, από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στην οδό Βούλγαρη.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει μέτρα ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν, ωστόσο θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς την Λεωφ. Βασ. Όλγας, μεταξύ των οδών Καθ. Νικ. Παπαδάκη και Μερκουρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Βούλγαρη, δεξιά Παπαδάκη, αριστερά Δελφών, Δημητρακοπούλου, αριστερά Γ. Παπανδρέου.

Επιπλέον, στην οδό Ακροπόλεως εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελεστούν τις ήμερες Παρασκευή (05-08-2016), Σάββατο (06-08-16) και Κυριακή (07-08-2016) Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Στην οδό Ακροπόλεως θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων αρχικά μεταξύ των οδών Αγίας Σοφίας και Θεοτοκοπούλου, εν συνεχεία μεταξύ των οδών Θεοτοκοπούλου και Λεωφ. Όχι και τέλος μεταξύ των οδών Λεωφ. Όχι και Επταπυργίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών θα διεξάγεται μέσω των οδών Ακροπόλεως – Λεωφ. Όχι – Ελ. Ζωγράφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί