Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Θεσσαλονίκη θέλει να «γοητεύσει» την Κίνα

Στην Κίνα βρίσκεται ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του δήμου, Σπύρος Πέγκας

Στην πόλη Chongqing της Κίνας θα μεταβεί το διάστημα από 18 έως 22 Σεπτεμβρίου ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, προκειμένου να λάβει μέρος στη Γενική Συνδιάσκεψη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Πόλεων (World Tourism Cities Expo).

“Είναι σημαντικό που συμμετέχουμε για τέταρτη συνεχόμενη φορά με ενεργό τρόπο σε αυτή τη διοργάνωση. Χτίζουμε ένα προφίλ για τη Θεσσαλονίκη που θα έχει μακροπρόθεσμο όφελος, καθώς η αγορά της Κίνας είναι πια η νούμερο ένα τουριστική αγορά του κόσμου και σε μέγεθος και σε αξία” είπε στο ΑΠΕ–ΜΠΕ ο κ.Πέγκας.

Η ατζέντα περιλαμβάνει, επίσης, τη διαδικασία της υποψηφιότητας για τη φιλοξενία την ετήσιας συνόδου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Πόλεων για το 2017, την οποία θα διεκδικήσει η πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θα παρουσιάσει τη Θεσσαλονίκη και τις δυνατότητές της προκειμένου να επιλεγεί ως η διοργανώτρια χώρα της Ετήσιας Συνόδου για το επόμενο έτος, ενώ επίσης θα αναπτύξει τα θετικά σημεία της πόλης σε πάνω από 100 τουριστικούς πράκτορες και μέσα επικοινωνίας της Κίνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ