Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Θάνατος νεαρού στο Θερμαϊκό – Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού

Έπεσε στο Θερμαϊκό στη Λ. Νίκης με Μοργκεντάου

Τραγική κατάληξη χθες για νεαρό, ο οποίος έπεσε στο Θερμαϊκό. Όπως μετέδωσε από χθες το typosthes.gr ο νεαρός ήταν 18-20 ετών, ενώ το Λιμενικό ούτε σήμερα επιβεβαιώνει πως ο άνδρας έπεσε στη θάλασσα για να σώσει σκυλάκι, πληροφορία που μεταδόθηκε από άλλα ΜΜΕ. 

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει: «Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, ότι άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων, βρισκόταν σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου, πλησίον του Λευκού Πύργου, στη συμβολή της Λεωφόρου Νίκης με την οδό Μόργκενταου.

Στην περιοχή, όπου έσπευσαν δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκε ο ανωτέρω εντός του θαλάσσιου ύδατος.

Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από στελέχη της Ε.Μ.Α.Κ. και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο ανωτέρω άνδρας, ηλικίας 18-20 ετών περίπου, αναστήματος 1,70-1,75μ., με μαύρα μαλλιά, φορούσε λευκή βερμούδα και σιέλ μπλούζα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης".

Οι συνθήκες της πτώσης του νεαρού παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ ο δεύτερος άνδρας που έπεσε στο Θερμαϊκό για να τον σώσει βγήκε μόλις τελείωσαν οι έρευνες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη