Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Το νέο σήμα κατατεθέν της πόλης – Η αιωνόβια ελιά του Μασούτη!

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της δωρεάς Μασούτη στη Θεσσαλονίκη!

Μεγάλη εκδήλωση για τα 40 χρόνια Μασούτης (σ.σ. από το 1976) διεξάγεται αυτή την ώρα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της αιωνόβιας ελιάς, δωρεά της οικογένειας Διαμαντή Μασούτη στη Θεσσαλονίκη!

Η αιωνόβια ελιά είναι βέβαιο πως θα γίνει το νέο σήμα κατατεθέν της παραλίας και μας έχει έρθει από τη Χαλκιδική, στο προνομιακό αυτό σημείο, μπροστά από το Βασιλικό Θέατρο! Τα αποκαλυπτήρια έκαναν ο κ. Διαμαντής Μασούτης και ο δήμαρχος της πόλης κ. Γιάννης Μπουτάρης.

Τα αποκαλυπτήρια προλόγισε ο κ. Σταμάτης Δαυίδ, διευθυντής marketing της εταιρείας Μασούτης, ο οποίος τόνισε πως η εταιρεία αυτή τη στιγμή μετρά 260 καταστήματα και 6.550 εργαζομένους. Όπως είπε, ο Σεπτέμβριος είναι εξαιρετικά σημαντικός μήνας, καθώς Σεπτέμβριο ξεκίνησε τη λειτουργία του, το πρώτο κατάστημα Μασούτης στην οδό Κρυστάλλη με το όραμα του κ. Διαμαντή Μασούτη να οδηγεί την εταιρεία.  Παράλληλα ευχαρίστησε τόσο τον δήμαρχο κ. Γιάννη Μπουτάρη όσο και τον αντιδήμαρχο κ. Θάναση Παππά για την αποδοχή της δωρεάς της αιωνόβιας ελιάς.

Δείτε τη στιγμή των αποκαλυπτηρίων της αιωνόβιας ελιάς στο βίντεο του typosthes.gr

Κατά την ομιλία του ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μπουτάρης έδωσε τα συγχαρητήριά του στην εταιρεία Μασούτης και δήλωσε πως τέτοιες εταιρείες πρέπει να προστατεύονται ως κόρη οφθαλμού. Πιο αναλυτικά δήλωσε «Με την οικογένεια και την εταιρεία Μασούτη έχω πολύχρονη επαγγελματική σχέση και πρέπει να σας πω πως είναι ίσως η μοναδική εταιρεία στο χώρο που δεν είναι η ψυχρή, με ενδιαφέρον μονάχα για τα νούμερα. Φροντίζει τον άνθρωπο, τον εργαζόμενο, τον πελάτη. Επιπλέον, πρέπει να πω πως μας βοηθάει πολύ (σ.σ. τον δήμο Θεσσαλονίκης) και στο κοινωνικό παντοπωλείο. Η αποδοχή της δωρεάς Μασούτη έχει και ένα άλλο νόημα. Μία εταιρεία που μισθοδοτεί 6.550 άτομα, σε αυτή την κατάσταση της πανευρωπαϊκής αν όχι παγκόσμιας κρίσης, πρέπει να την φροντίζουμε σαν μωρό παιδί. Εμείς οφείλουμε να στηρίζουμε τους επιχειρηματίες, να κάνουμε ότι μπορούμε παραπάνω για να πάρει αυτή η χώρα τα πάνω της. Και πάλι συγχαρητήρια, να τα εκατοστίσετε κ. Μασούτη».

Δείτε τις φωτογραφίες του typosthes.gr 

ΤΑΣΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΥΤΟΥΒΕΛΑ

Δείτε ζωντανά της εκδήλωση της εταιρείας Μασούτης, σε live streaming από την Μασούτης, όπου θα εμφανιστούν και οι Onirama! Νωρίτερα, εμφανίστηκαν τα συγκροτήματα Shining Stars και Fortissimo. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη