Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δέσμευση Σπίρτζη για ΟΑΣΘ: Λύση μέχρι αύριο το πρωί!

Μετά από συνάντηση με βουλευτές της ΝΔ – Και ο Κ. Καραμανλής στη συνάντηση

Μετά από πρωτοβουλία των βουλευτών του Νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Γκιουλέκα, κ. Σταύρου Καλαφάτη, κυρίας Έλενας Ράπτη, κ. Θεόδωρου Καράογλου και κ. Σάββα Αναστασιάδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, συνάντησή τους - στην οποία συμμετείχε και ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής -  με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έθεσαν στον Υπουργό το θέμα του ΟΑΣΘ, εξήγησαν τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης και ζήτησαν να δοθεί επιτέλους τέλος στην αφάνταστη ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων.

Συγκεκριμένα, ζήτησαν να δώσει η Κυβέρνηση άμεση λύση για την καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ και ο κ. Σπίρτζης δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει μέχρι αύριο το πρωί.

Όπως αναφέρουν οι βουλευτές της ΝΔ «Η Νέα Δημοκρατία, ο αρμόδιος Τομεάρχης και οι βουλευτές του Νομού, θα συνεχίσουν να παρακολουθούν στενά το θέμα. Ελπίζουμε ο Υπουργός να τηρήσει τη δέσμευσή του, χωρίς να δημιουργηθούν άλλα προβλήματα στη ζωή της πόλης». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ