Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Και οι βιτρίνες της πόλης έγιναν ροζ! (ΦΩΤΟ)

Δράση του Συλλόγου Γυναικών  με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και την στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου   ...

H δράση PINK YOUR WINDOW οργανώθηκε στα πλαίσια μιας σειράς εκδηλώσεων του συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , που έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου, και πραγματοποιούνται τον Οκτώβριο, τον μήνα που είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως Μήνας Ενημέρωσης  για τον Καρκίνο του Μαστού. 

Ο εμπορικός κόσμος αγκάλιασε την δράση, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην πόλη μας με στόχο να καθιερωθεί. Συμμετέχουν τα καταστήματα:

 Notos Galleries , DIL , Clothes in heaven,  Iraklis Pantsios,  Brigitte boutique,  Terra Toscana,  Πεσκίρι Home fashion,  Iliofania optics,  Simeoni,  Evi,  Ottimo,  Beauty you,  Clara Gioia,  Εν μικρώ,  Μαλλιάρης Παιδεία,  Leni Art, Beau Monde,  Precious Jewels, Defile, Blacklist boutique και το Outlet Mall ONE SALONICA με τα καταστήματα Haily's, Pinko, Toi & Moi, BSB, Lynne, Diesel, ZARA, Tommy Hilfinger, Hugo Boss, Bill Cost,  Notos Galleries, Tsakiris Mallas

Επισκεφτείτε την σελίδα PINK YOUR WINDOW στο FACEBOOK  https://www.facebook.com/pinkyourwindow/?fref=ts

και κάντε Like στην βιτρίνα που σας αρέσει. Οι τρεις καλύτερες βιτρίνες θα βραβευτούν στο μεγάλο Gala Dinner “PINK TIE GALA” που οργανώνεται για το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στα πλαίσια του 13ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μαστολογίας, στις 21 Οκτωβρίου, στο Grand Hotel Palace.

Την διοργάνωση των δράσεων έχει η εταιρεία TSAKALOU PR

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ