Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για «οδηγό φονιά» σε λεωφορείο ΟΑΣΘ!

Τι καταγγέλλει επιβάτης για λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Καταγγελία επιβάτη για στιγμές τρόμου σε διαδρομή με λεωφορείο του ΟΑΣΘ από τα ΤΕΙ της Σίνδου προς τη Θεσσαλονίκη με τη γραμμή 52.

Όπως περιγράφει ο επιχειρηματίας Σαμ Σαμάκ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο οδηγός έτρεχε με «ιλιγγιώδη ταχύτητα», ενώ σε κάποια στιγμή της διαδρομής «ξέχασε να κλείσει την τελευταία πόρτα» του λεωφορείου. Μάλιστα, ο κ. Σ. Σαμάκ απευθύνεται και προς τους γονείς των παιδιών στα ΤΕΙ Σίνδου λέγοντας πως «Τα παιδιά μας είπαν ότι κάθε μέρα γίνεται το ίδιο και το έχουν πάρει απόφαση και φοβούνται να αντιδράσουν». «Θα θρηνήσουμε θύματα νέα παιδιά», προειδοποιεί.

Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία

«Εχθές βίωσα μαζί με πολλούς φοιτητές και μερικούς φίλους μια τρομακτική εμπειρία με τον ΟΑΣΘ. Πήρα το λεωφορείο ΝΕΑ 3262 με αριθμό 642 ,στις 15.17 περίπου από τα ΤΕΙ Σίνδου , μαζί με υπερβολικά μεγάλο αριθμό φοιτητών και προσωπικού .Εκτός από την ΄΄Σαρδελοποίηση΄΄ που οι φοιτητές δεν φταίνε να μεταφέρονται καθημερινά, όπως μας είπαν με αυτόν τον τρόπο, βιώσαμε πραγματικά αυτό που λέμε τρόμος!!

Το λεωφορείο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και μάλιστα κάποια στιγμή ,εμείς που βρισκόμαστε στο πίσω μέρος του ,νοιώσαμε ενα ΄΄ψάρεμα΄΄το οποίο ,για όσους γνωρίζουν ,είναι η απώλεια σταθερότητας ,λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Αυτό έγινε πάνω στην εθνική οδό ,δυο φορές και παρά τις φωνές τρόμου των επιβατών , ο οδηγός φονιάς, εξακολούθησε, σαν να μην συνέβη τίποτα . Ανέκοψε ταχύτητα πλησιάζοντας στα Κτελ ,αφού έκανε μια στάση ,λίγο πριν , όπου ξέχασε να κλείσει την τελευταία πόρτα ,από την οποία πιανόμασταν από τα σίδερα, μερικά παιδιά ,ένας φίλος μου και εγώ. Πανικός ,να τρέχει το λεωφορείο με ανοιχτή πόρτα στην εθνική οδό!!! Φωνές, κραυγές, κλείσε την πόρτα, τίποτα το ζώον, ο αναίσθητος, ο εγκληματίας οδηγός του ΟΑΣΘ .Έκλεισε την πόρτα μετά από μερικά λεπτά ,όταν χτυπούσαμε με γροθιές τα τζάμια και την πόρτα !!!

Εκείνη των ώρα κάλεσα για πρώτη φορά το 100 ,και φαίνεται από το κινητό μου ,τι ώρα πλησίαζε στην πόλη .

Την δεύτερη φορά ,μου είπαν να το αναφέρω στον σταθμάρχη και ζητήσω τα στοιχεία του οδηγού η να ζητήσω να έρθει περιπολικό . Τραγικό βέβαια, όταν το ανέφερα στον σταθμάρχη , ο οποίος μου είπε , ΄΄εγώ δεν είμαι ο σταθμάρχης του 52 ,είμαι ο σταθμάρχης του σιδηροδρομικού σταθμού !΄΄ και για οτιδήποτε θέλετε καλέστε στο 2310 981 100 . Την τρίτη φορά από το 100 μου είπαν οτι δεν μπορούν να βεβαιώσουν παραβαση ,παρα μονον αν τον πιάσουν επ αυτοφόρω να παραβατεί !

Γονείς των παιδιων των ΤΕΙ Σινδου !!! Τα παιδιά μας ειπαν οτι κάθε μέρα γίνεται το ίδιο και το εχουν πάρει απόφαση και φοβούνται να αντιδράσουν !! ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!! Εγω σήμερα θα κανω την καταγγελία στον ΟΑΣΘ ,αν και δεν πιστευω οτι θα γίνει κάτι ,γιατί , κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει, με τόσο συνδικαλισμό που τους δέρνει ,δεν θα βγεί τίποτα. Μου είπε καποιος αστυνομικός οτι με την τηλεματική , μπορει να αποδειχτει η υπερβολικη ταχυτητα,χωρίς όμως να σημαινει οτι ο οδηγός θα τιμωρηθεί !! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ !!!Ευτυχώς έχω μερικά ονοματα και τηλέφωνα επιβαινόντων ,αν προσπαθήσουν να με βγάλουν τρελό !!k»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Euro 2024: Χωρίς Έλληνα διαιτητή η τελική φάση
Ανακοινώθηκε η λίστα των διαιτητών της UEFA για τους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος - Δεν υπάρχει κάποιο ελληνικό όνομα
Euro 2024: Χωρίς Έλληνα διαιτητή η τελική φάση