Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν διαδικτυακό φροντιστήριο για μαθητές, από Καλαμαριά!

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων –Προσφέρεται διαδικτυακά δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μα θητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, μετά την με αριθμ. 420/2016 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμαριάς με την οποία εγκρίθηκε η αποδοχή της δωρεάς-χορηγίας της εταιρείας «ΑΡΝΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΕ» και για τη φετινή σχολική χρονιά, θέτει σε λειτουργία το πρόγραμμα του «Διαδικτυακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου», προσφέροντας διαδικτυακά δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μα θητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για τη σχολική περίοδο 2016 - 2017 (μέχρι  30-6-2017). Το πρόγραμμα απευθύνεται στους μαθητές οι γονείς των οποίων είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Καλαμαριάς.

Η «ΑΡΝΟΣ ΕΠΕ», με έτος ίδρυσης το 1985 και ύστερα από μια μακρόχρονη και δυναμική παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης, ίδρυσε το Public School, έναν εκπαιδευτικό ιστότοπο όπου ο μαθητής μπορεί να παρακολουθεί και να κατανοεί από την οθόνη του υπολογιστή του τη διδακτέα ύλη του σχολικού βιβλίου, με τρόπο απλό, κατανοητό και στοχευμένο. Ελαχιστοποιώντας το χρόνο μετακινήσεων σε συνδυασμό με άλλες δραστηριότητες των παιδιών τους, οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν δίπλα στα παιδιά τους το μάθημα ώστε να έχουν πλήρη γνώση της ποιότητας και της διαδικασίας εκπαίδευσης, με μηδενικό κόστος.

Συγκεκριμένα, το on-line φροντιστήριο θα προσφέρει δωρεάν τα παρακάτω:

1.- e-ΓΥΜΝΑΣΙΟ: Μελέτη Α ή Β ή Γ τάξη :

κωδικός χρήσης για τη διδασκαλία 3.500+ μαθημάτων σε βίντεο για κάθε τάξη του Γυμνασίου με θεωρία - μεθοδολογία - λυμένες ασκήσεις σε όλα

τα μαθήματα της τάξης

καθοδήγηση ανά μάθημα

διαδραστικά τεστ αξιολόγησης και on-line διαγωνίσματα

λύσεις των ασκήσεων σε όλα τα μαθήματα των σχολικών βιβλίων από το e-Λυσάρι ΑΡΝΟΣ

εβδομαδιαία ενημέρωση του γονέα-κηδεμόνα για την πορεία μελέτης και την πρόοδο του παιδιού του

2.- e-ΛΥΚΕΙΟ: Μελέτη Α ή Β ή Γ τάξη :

κωδικός χρήσης για τη διδασκαλία 3.000+ μαθημάτων σε βίντεο για κάθε τάξη του Λυκείου με θεωρία - μεθοδολογία - λυμένες ασκήσεις σε όλα τα μαθήματα της τάξης

καθοδήγηση ανά μάθημα ü  διαδραστικά τεστ αξιολόγησης και on-line διαγωνίσματα

λύσεις των ασκήσεων σε όλα τα μαθήματα των σχολικών βιβλίων από το e-Λυσάρι ΑΡΝΟΣ

προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις ü  εβδομαδιαία ενημέρωση του γονέα-κηδεμόνα για την πορεία μελέτης και την πρόοδο του παιδιού του.

3.- Αθηνά» Οικουμενικό e-Σχολείο: Το πρώτο δωρεάν e-Δημοτικό.

Το "ΑΘΗΝΑ" Οικουμενικό e-Δημοτικό Σχολείο παρέχεται εντελώς δωρεάν σε κάθε χρήστη της ιστοσελίδας της χορηγού www.arnos.gr , που περιλαμβάνει  διδασκαλία πλέον των 12.000 μαθημάτων στις δραστηριότητες, τις εργασίες και όλες τις ασκήσεις των σχολικών βιβλίων.

Οι γονείς - κηδεμόνες παρακαλούνται να συμπληρώσουν  τη σχετική αίτηση - υπεύθυνη δήλωση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected] ή να την καταθέσουν αυτοπροσώπως στο Γραφείο Παιδείας, Καραμαούνα 1 & Πλατεία Σκρα, από την Δευτέρα 24/10/2016 έως και την Παρασκευή 11/11/2016 και ώρα 13:00.

Η επιλογή των μαθητών θα γίνει με κριτήριο τη σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Γραφείου Παιδείας: 2313314-173 και 2313314175 καθώς και του εκπαιδευτικού ιστότοπου ΑΡΝΟΣ www.arnos.gr .

Αφού συμπληρώστε την αίτηση, αποθηκεύστε την χρησιμοποιώντας το όνομά σας και αποστείλετέ την στο e-mail: [email protected]

Για την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακαλώ πατήστε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ