Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Γιορτή σήμερα για 15 χρόνια ΙΚΕΑ, με την Ελένη Μενεγάκη!

Με κληρώσεις και πολλά δώρα

Η ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 15 της χρόνια στην πόλη με κληρώσεις, δώρα και την… Ελένη Μενεγάκη! Σήμερα, στο κατάστημα της ΙΚΕΑ στην πόλη θα στηθεί το μεγάλο πάρτι του καταστήματος με καλεσμένη την αγαπημένη παρουσιάστρια, από τις 13.30 και μετά.

Τα δώρα είναι πολλά. Σήμερα, θα γίνει η κλήρωση όπου οι τυχεροί νικητές θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή συνολικής αξίας 10.000 ευρώ και δύο δωροεπιταγές αξίας 5.000 ευρώ για να αγοράσουν με αυτές προϊόντα της επιλογής τους, ή δύο 4ήμερα ταξίδια για επισκεφθούν τη “γενέτειρα” χώρα της ΙΚΕΑ, τη Σουηδία! Μεταξύ άλλων, όσοι παρευρεθούν, θα μπορέσουν να κερδίσουν πολλά δώρα, γυρνώντας τον «Τροχό της Τύχης».

Επιπλέον, σήμερα η Ελ. Μενεγάκη θα μοιραστεί μαζί μας τα 15 “Sweet Fifteen” αντικείμενα που έχει ξεχωρίσει και αγαπήσει από τις διάφορες σειρές της ΙΚΕΑ, αλλά και θα φωτογραφηθεί με τους επισκέπτες. Πρέπει να αναφέρουμε, ότι όσοι προβούν σε αγορά κάποιου από τα 15 “Sweet Fifteen” αντικείμενα ΙΚΕΑ, σήμερα, θα συνεισφέρουν στην ενίσχυση του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς», αφού το ισόποσο του 10% των εσόδων από τις αγορές των 15 αγαπημένων αντικείμενων ΙΚΕΑ θα δοθούν για τον εξοπλισμό των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής με τη μορφή εξοπλισμού και απαραίτητων ειδών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανάκληση για επικίνδυνο προϊόν από ράφια καταστημάτων – Μπορεί να εκραγεί (ΦΩΤΟ)
Ανάκληση για επικίνδυνο power bank καθώς υπάρχει ενδεχόμενο ανάφλεξής του – Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές
Ανάκληση για επικίνδυνο προϊόν από ράφια καταστημάτων – Μπορεί να εκραγεί (ΦΩΤΟ)
Θεσσαλονίκη: Δρομολογείται το νέο Ογκολογικό – Παραχωρήθηκαν 150 στρέμματα
Υπεγράφη η σύμβαση για την παραχώρηση της έκτασης του πρώην στρατοπέδου «Καρατάσιου Α΄», για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου
Θεσσαλονίκη: Δρομολογείται το νέο Ογκολογικό – Παραχωρήθηκαν 150 στρέμματα