Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μάθετε για σπουδές στην Ιταλία

Σε ημερίδα ενημέρωσης που θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο

Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο, έχοντας ήδη διοργανώσει πρόσφατα, με επιτυχία, τρεις θεματικές εκδηλώσεις με σκοπό τη διάδοση των σπουδών στην Ιταλία, θα ολοκληρώσει το φετινό του πρόγραμμα στην Βόρεια Ελλάδα με μια ημερίδα για τις σπουδές στην Ιταλία που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 5 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Στην εν λόγω εκδήλωση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν τα σημαντικότερα Πανεπιστήμια, Ακαδημίες καθώς και Ωδεία της γειτονικής χώρας. Όλοι οι παραπάνω πανεπιστημιακοί θεσμοί διαθέτουν προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά τμήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήματα στους αντιπροσώπους των πιο διάσημων ιταλικών πανεπιστημίων όπως το HUMANITAS, το IUAV της Βενετίας, το Πολυτεχνείο του Milano, το IED, το IULM, το NABA, DOMUS ACADEMY, το Πανεπιστήμιο LA SAPIENZA της Ρώμης, το Πανεπιστήμιο TOR VERGATA της Ρώμης,  το Πανεπιστήμιο του URBINO, του SALERNO και της L’AQUILA όπως και άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Στη διάρκεια της ημερίδας όλοι οι αντιπρόσωποι των ιταλικών πανεπιστημίων θα κάνουν μια σύντομη παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προσφέρουν οι έδρες τους και στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΩΡΑΡΙΟ: 10.00 – 18.00

ΤΟΠΟΣ: ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ  (Μ2) ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ