Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καλαφάτης: «Βρομίζει το θέμα της αντιδημαρχίας καθαριότητας»

Ζήτησε «ξεκάθαρες απαντήσεις» από τη διοίκηση υπογραμμίζοντας την πολιτική ευθύνη

«Το θέμα των διαγωνισμών της αντιδημαρχίας Καθαριότητας αρχίζει και ζέχνει. Βρομίζει αντί να καθαρίζει». Αυτό υπογράμμισε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, απόψε (Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016) στην τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Ο κ. Καλαφάτης ζήτησε «ξεκάθαρες απαντήσεις» από τη διοίκηση υπογραμμίζοντας την πολιτική ευθύνη: «Η ευθύνη, για να βάλεις το μαχαίρι στο κόκαλο και να μην κρυφτείς πίσω από μία Ένορκη Διοικητική Εξέταση, έρχεται σε σένα δήμαρχε. Δεν μπορείς να σφυρίζεις αδιάφορα.Το  θέμα των διαγωνισμών ήρθε και πάλι στο προσκήνιο μετά την ακύρωση του  
διαγωνισμού συντήρησης του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, από την  
Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου"

Ο κ. Καλαφάτης υπενθύμισε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι των «Εντάξει» λοιδορήθηκαν όταν έφεραν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και ζήτησε δράση από τη διοίκηση του δήμου.

«Εντάξει» για τη συνέχιση λειτουργίας των Κοιμητηρίων Μαλακοπής

Εξάλλου μια «απλή, ξεκάθαρη και κρυστάλλινη» λύση, για τη συνέχιση της λειτουργίας των Κοιμητηρίων της Μαλακοπής, κατέθεσε,  στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ο κ. Καλαφάτης.

Πρότεινε «να ληφθεί νέα, ομόφωνη απόφαση, με βάση τα επικαιροποιημένα στοιχεία, να κατατεθεί πλήρης φάκελος με καλά τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να λυθεί το πρόβλημα μία και καλή και να συνεχιστεί η λειτουργία των κοιμητηρίων. Κυρίαρχο όργανο δεν είμαστε; Γιατί μπερδευόμαστε τώρα; Ας λάβουμε μια τέτοια απόφαση σήμερα», υπογράμμισε.

Όπως τόνισε, «η υπερανάλυση φέρνει παράλυση. Εδώ μέσα υποτίθεται ότι έχει εκφραστεί μία βούληση: Να συνεχίσει η λειτουργία των κοιμητηρίων όπως ήταν. Απλά τα πράγματα. Γι αυτό καταθέτουμε μια απλή, ξεκάθαρη κρυστάλλινη πρόταση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παίρνουν διαζύγιο Πρίγκιπας Νικόλαος και Πριγκίπισσα Τατιάνα 14 χρόνια μετά
«Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα» - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου της οικογένειας
Παίρνουν διαζύγιο Πρίγκιπας Νικόλαος και Πριγκίπισσα Τατιάνα 14 χρόνια μετά