Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έργα από σήμερα σε 2 «μέτωπα» - Πού κλείνουν κομμάτια

Νέα έργα από σήμερα Δευτέρα (14/11)

Νέα έργα από σήμερα Δευτέρα (14/11) στη Θεσσαλονίκη, σε δύο «μέτωπα», τόσο στον Περιφερειακό, όσο και στην οδό Λαγκαδά.

Πιο αναλυτικά, εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή (18/11). από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

  • Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρία, κέντρο) και του ανισόπεδου κόμβου Κ7Α (Ζωολογικός κήπος, Θέατρο Δάσους) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9:00 το πρωί.
  • Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρία, κέντρο, οδός Κατσιμίδη) και του ανισόπεδου κόμβου Κ11 (Πυλαία, Πανόραμα) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 το πρωί.
  • Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρία, κέντρο, οδός Κατσιμίδη) και του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά), με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 το πρωί.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά, μέχρι και την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα επί της οδού Λαγκαδά στο ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης (από την αρχή μέχρι το πέρας της γέφυρας), με κατεύθυνση προς το κέντρο και προς το Δερβένι.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους